fredag 9 september 2011

Fullt ös!

Ja idag så stämmer överskriften till 100%, från tidig morgon till sen kväll så har det varit fullt jäkla ös!

Redan klockan sju så var jag och lämnade vår bil på verkstan för att sen köra farsan till hans jobb och därefter låna hans bil för dagen! Söta farsgubben avslöjade också att det inte bara var present till oss imorgon utan även Axel skulle få en snuskigt stor paket! Väldigt nyfiken på den faktiskt!

Sen kom toastmadame Maria på frukost och med sig hade hon frallor och andra godsaker. Sen började arbetet med att tömma lägenheten på alla saker till festen, vidare till festlokalen för att packa upp alla saker..... Eller nä! Där möttes vi av dagens första hjärtstillestånd! "nä du. Den här lokalen är inte bokad denna helgen" var det svar vi fick av den för övrigt trevliga man som mötte oss utanför lokalen.

Kan ni tro att det hann segla många tankar.... Innan han talade om att som tur är så är lokalen ändå inte bokad av nån annan så det löste sig ändå!

Ja efter att vi repat oss från den chocken så började vi i alla fall plocka upp, duka och dona i lokalen! Efter en stund började lilleman bli hungrig och det blev klockgrillen som fick bjuda oss alla på mat idag!

Mer stök i lokalen följde efter det och vid fyra tiden lämnade vi lokalen så gott som klar! Jag fick pipa ut och hämta min bil, som tydligen för andra gången på ett år ska genomgå kamdrevsbyte, och sen tillbaka till familjen för att sen paniksomna en halvtimme på soffan!

Sen blev det lite käk till lilleman när han vaknat och vi styrde upp lite mer saker som skulle till lokalen! Dessa gick vi tillsammans med best man Jimmy för att lämna och sen så följde jag med honom hem för att umgås lite så här sista dan som ungkarl! Bloggmamman och Axel gick hem i h tog ett bad och donade lite till innan Axel somnade fint i sin säng!

Nu har bloggmamman, Fia och jag precis dödat en kopp kaffe och jag ska strax ge mig på att packa lite kläder som ska med till hotellet på lördagsnatten!

Skulle behövt ha bli en tidig kväll detta, men det blir det förmodligen inte!

/bloggpappan

2 kommentarer:

 1. Bättre att ni tog chocken idag, än i morgon;)

  Ha en supermysig dag i morgon, försök njuta av så många minuter som möjligt.

  Många lyckoönskningar och kramar från Älmhult

  SvaraRadera
 2. Önskar er alla lycka!!
  Glöm inte njuta idag alla tre.

  SvaraRadera