söndag 11 september 2011

Vi är tillbaka....

... och nu är vi det som Herr och Fru Fagerberg och deras kärleksbarn Axel.

Fick man DRÖMMA, och det har man gjort kan jag säga. Fick man HOPPAS, och det har man gjort kan jag säga. Fick man ÖNSKA så vore det precis så här vi hade önskat. Hela dagen var helt underbar. Bloggmamman var den vackraste och jag, jo jag var fin jag också, och alla gäster var fina och ja ni förstår liksom allt var bara perfekt! Festen blev en ända lång succé från början till slut. Maten var god, nä förresten.... maten var SUPERGOD. Drickan var god och stämningen var riktigt god.

Nä som ni förstår så är vi så nöjda över hela vår dag/kväll och natt så att det går knappt att hitta ord.

Det är så många vi vill tacka för att ni ställt upp och gjort denna dagen till en fantastiskt dag att minnas i många härliga år tillsammans.

Återigen ett supertack till alla er som var med oss under vår dag och även ett supertack till alla som gratulerat oss på annat sätt. Ni ska veta att det betyder mycket för oss!

Nog om detta nu, det som väntar här näst och som jag antar att alla besökare idag är ute efter är ju lite bilder.. så här kommer dom. Bilderna är från svärmors kamera. Bilder från kusinens får vi imorgon och från mina föräldrar senar i veckan. Sen så har vi redan fått en förtitt på "bröllopsfotografernas" bilder, det var nämligen så att när vi kom till lokalen så var där ett fantastiskt fint foto från vår fotosession vi hade på grevagården! Så bra och så duktiga ni är Lasse och Amalia.


/ bloggpappan

6 kommentarer:

 1. Vilket bröllop!!! Så vackra så välplanerat och så himla roligt från början till slut! Tack för att vi fick vara med denna fina dag! Jättefina bilder Kram från oss

  SvaraRadera
 2. Linda, Jens; Noa, Tove12 september 2011 kl. 16:08

  Fina bilder! Grattis igen!! /

  SvaraRadera
 3. Åh, vad fina ni är!! Stort grattis!!

  SvaraRadera
 4. Vad superfina ni var, kul o se bilder Grattis!

  SvaraRadera
 5. Ett stort grattis till er! Så fina ni är!

  SvaraRadera