måndag 4 juli 2011

Lugn semestermåndag!

Denna måndagen har vi verkligen bara tagit det lugnt, men det får man väl när man har semester, eller?! Förmiddagen donade vi här hemma och tog en liten nap allihopa vid 9-tiden, härligt! Efter lunchtid åkte vi utåt Maxi och handlade lite och där efter åkte vi till min mormor och morfar. Det var längesen vi var där, så det var trevligt! Även Axels kusin Edvin var där! Så det busades en hel del innan Axel somnade i vagnen! Edvin är så glad för sin lille kusin och oftast väldigt snäll och gosig mot Axel. Härligt att se:) Vi fikade på glass och kaffe när vi kom och framåt eftermiddagen grillade vi korv. Under tiden vi var där ringde bloggpappans mamma från sjukhuset och sa att lillebror Nicklas ska åka till Lund i morgon bitti för vidare undersökningar där. De vet fortfarande inte vad det är med Nicklas och eftersom Lund ger direktiven till läkarna här hemma så tyckte de nu att han borde vara på plats där nere, så nu hoppas vi att de hittar orsaken till hans sjuka nere i Lund. Så bloggpappan fick skjuts av min morfar för att lösa av deras mamma som behövde hem och fixa med lite packning mm. Vi hoppas verkligen att allt löser sig till det bästa nu, börjar dra ut på tiden...:(

Jag och Axel stannade en stund till hos mormor och Axel busade med en boll som vi skulle hämta när han kastade iväg den och skrattade gott varje gång! Till slut började Axel bli trött och vi körde hemåt. Han badade innan det var dags för medicin och välling. Kvart över sju låg han och sov gott i sin säng!

/Bloggmamman

2 kommentarer:

  1. Härligt med semester. Min man går tillbaka till jobbet idag =(

    SvaraRadera
  2. Ja, semester är inte fel alls du! Blir en omställning sen också för oss när verkligheten kommer ikapp =) Kul med ett nytt "ansikte" i kommentatorsspåret förresten!

    SvaraRadera