fredag 6 maj 2011

Stockholm dag 2!

Andra dagen i stockholm är avklarad, ja vi säger att det är andra dagen även om det bara blev en halv igår!
Den andra dagen har i alla fall innehållit massa skoj för hela familjen. Dagen började strax innan sju nån gång, vi låg och drog oss i sängen tillsammans med Axel som nyfiket tittade på Amanda som sprang runt i lägenheten och gjorde sig i ordning då hon skulle åka till skolan och skriva en tenta. Därefter så blev det frukost för hela familjen och vi gjorde oss i ordning för en dag på stan. Förresten så har Axels matvanor de senaste dagarna blivit helt knasiga, han är inte alls särskilt sugen på mat och framför allt är det vällingen som inte är så poppis längre. Och hans mage har idag tryckt ut en massa bajs, om ni ursäktar, så kanske att det blir bättre nu i helgen efter detta. Annars så tror jag att det är all stress den senaste tiden som gjort honom lite reserverad till mat, nedsövning och långa resor borde ju sätta sina spår!

Vid elva tiden tog vi bilen in mot stan och på vägen in hämtade vi upp Amanda. Parkerade gjorde vi i ett p-hus och mitt emot oss parkerade Frank Andersson med känd vän, som vi inte lyckades komma på vad han heter, bara en sån grej! Sen så hade vi en kanondag på stan, inte särskilt många affärer besökte vi, men dom som besöktes vi långa och hräliga besök. Dock så tar det lite udden av nöjet när vi inte går in i affärer med Axel, en får ju alltid stå utanför. Men några timmar som idag är ju helt ok! Att vi inte heller åker lokaltrafik fick vi sota för idag, att stå några timmar i P-huset kostade 250 kronor! Men det är det värt om vårt hjärta håller sig frisk!

Axel fick äta sin middag i Kungsträdgården och just den matningen gick kanon! Efter att Axel ätit så gick vi vidare mot Jensen´s Böffhouse (kan inte få danskt ö!!!) oh åt av deras lunchbuffe´som kostade enbart 49 kronor. Det blev flankbiff och smörstekt potatis med bearnaisesås, Inte äckligt! Amanda som extraknäcker på Jensen´s skaffade fram en ballong till Axel som han lekte med innan han somnade gott i sin vagn!

Några butiker till besökte vi innan vi begav oss hemåt för attt undvika den värsta rusningstrafiken. Väl hemma så busade vi lite ihop och alla klagade på hur trötta vi var efter en dag på stan. Bloggmamman, Axel och jag begav oss därefter till en lekplats som vi såg en bit därifrån. Vi tog bilen dit och passade på att handla lite till kvällens mat också, tacos blev det! Gott!

Axel somnade gott strax efter sju och vi har nu avnjutit Så ska det låta! Detta är kvalité på hög nivå, bloggfamiljen har det bra!

Bilder från dagen får ni också så klart!
/bloggpappan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar