lördag 7 maj 2011

Dag 3!

Idag på förmiddagen tog vi det bara lugnt och mös hemma hos Amanda. Vi funderade lite på hur planen för dagen såg ut och kom till slut fram till att Amanda och jag skulle åka till stan och bloggpappan och Axel stannade på Djursholm. Strax innan 12 begav sig Amanda och jag till tåget för att ta oss till stan och bloggpappan och Axel gick strax där efter ut på promenad med syfte att hitta en lekpark med bebisgunga i! Någon bebisgunga hittade de tyvärr inte, men väl en lekpark som Axel gillade! Vädret idag har varit riktigt härligt, varmt och skönt och nästan helt vindstilla!

Amanda och jag gick i några affärer och hittade lite smått och gott! Mest till Axel naturligtvis, men det får blir födelsedagspresenter eftersom det stundar en 1-årsdag inom en snar framtid:) Jag fick rapporter om hur det gick för bloggpappan och Axel och de verkade ha en mysig dag de också på tu man hand! Vid 4-tiden mötte de upp Amanda och mig vid tågstationen och så gick vi hem gemensamt! Hemma i lägenheten började premier league som bloggpappan kollade på, Amanda slöade i soffan och Axel och jag lekte på golvet! Vid 5-tiden skulle bloggpappan åka till Mörby centrum och handla till kvällens hemlagade pizza och till matsäcken till morgondagen. Axel somnade en stund och vi två andra vilade lite vi också:) Strax innan 6 ringde bloggpappan på min telefon och började samtalet med: nu är det kört...Jag frågade vad har hänt? Och han svarade: jag hittar inte bilen...Eller jag vet inte riktigt var jag har ställt den och hur jag ska komma dit...Jag tyckte ju detta lät lite komiskt som ni säkert förstår! Till slut fick han prata med Amanda som känner till området bättre än mig, men hon förstod inte riktigt var han hade ställt bilen eller hur han skulle komma till den! Så vi beslöt att Amanda skulle åka till honom och försöka hjälpa honom, men precis när hon gett sig iväg ringde bloggpappan och sa att han löst problemet och var på väg tillbaka:) Vilken tur att han hade hittat bilen!! Kan ju bara meddela att han inte alls blivit psykad med detta under kvällen:)

När han kommit hit igen började vi med pizzabaket. Det blev minipizzor på utbredda muffinsformar, vad gör man inte när bakplåtspapper fattas?! Men det blev supergott i alla fall! Efter vår middag var det Axels tur för kvällsmat. Han fick pyjamas på och sin välling. Men det tog ett tag för honom att somna i sängen men det är sånt man får ta när man är på semester! Nu sover han i alla fall gott och nu blir det lite mys framför TV:n! Amanda iväg med några kompisar och kommer senare!

1 kommentar:

  1. Det låter som en helt alldeles underbar semester.. nästa gång bloggpappan ger sig iväg med bilen be honom sätta upp en neonskylt HÄR STÅR JAG. hälsar och kramar till er alla 4.
    KRAMIZ

    SvaraRadera