tisdag 3 maj 2011

Framme i Lund!

Efter en dag på hemmaplan för bloggmamman innehållande packning och förberedelse inför resan ner till Lund så har familjen nu landat hunnit stoppa i sig lite mat. Jag å min sida har spenderat dagen på jobbet, men det har varit en dag som man bara velat ta sig igenom, svårt att koncentrera sig när man vet vad som vänta skall! Klockan var halv fem innan jag var hemma och en halvtimme senare så rullade bilen mot Skåne!

Resan gick kanon, ganska exakt två timmar, och både bloggmamman och Axel var så duktiga! Axel som inte gnällde knappt något alls och bloggmamman som underhöll så fort gnället närmade sig. Väl framme på patienthotellet så tog vi oss upp till receptionen för att checka in, sjuksköterskan i receptionen sa: ja jag behöver väl inte berätta så mycket om stället ni har ju legat här innan, jag känner ju igen er! Kul, eller skrämmande?

Uppe på rummet så donade vi fram mat och medicin till Axel som han fick i sig medans jag parkerade bilen! Sen så skaffade jag lite kvällsmål i form av mackor, kaffe och en chokladbit!

På vårt rum skulle det stått en spjälsäng men när vi kom upp så stod där en extrabädd i stället, tillbaka till receptionen och hon skrattade och sa att vi skrev ju tydligt att det skulle vara en spjälsäng, men det är ju det där med språket! Inte helt nöjd med inhyrda städpersonalen kan jag meddela å hennes vägnar!

Nu har Axel äntligen funnit ro, och jag och bloggmamman ska mysa lite till fotbollen på tv!

Dagen i morgon kommer i korta drag se ut såhär!
- fasta för Axel från sju!
-lungröntgen vid halv nio
-avd 67 därefter med EKG, ultraljud, och en massa andra undersökningar!
- paus i sjukhuslivet
-halv två ska han sövas inför sin magnetröntgen!

Lycka till till oss!

/bloggpappan

6 kommentarer:

 1. Verkligen lycka till! Hoppas vi kan ses när ni kommer hem igen.
  Vad ni har varit med och är med om mycket! Ni måste ha blivit väldigt starka som familj av allt det här. Fina ni! Kram

  SvaraRadera
 2. Ska tänka på er extra mycket i morgon.

  SvaraRadera
 3. Önskar Axel all LYCKA TILL!!! Och er med givetvis! Det är ju som ens andra hem när man är nere i Lund. Det är lite konstigt det där... Många kramar till er alla 3!!

  SvaraRadera
 4. Är med er i tanken. Känn värmen...

  Kram Mia

  SvaraRadera
 5. Hoppas att allt går bra idag! Tänker på er extra mycket idag.

  Kramar Lisa och Harry

  SvaraRadera
 6. tänker på er extra mycket....
  Stor Kram

  SvaraRadera