torsdag 7 april 2011

Full dag!

Ja, dagen har i princip gått i ett, men bara roliga saker! På morgonen fixade vi oss i ordning för att ta oss mot sjukhuset och sjukgymnasten för Axels del. Besöket där gick kanon! Vi gick igenom det vi gjort vid förra besöket och fick lite nytt att testa. Hon var mycket nöjd med vad hon såg så nu skulle hon inte kalla Axel förrän i november, eller i alla fall innan nästa operation. Han har utvecklats massor sedan vi var hos henne sist och det händer ju något nytt varje dag, skoj är det att se!

Efter sjukgymnasten åkte vi hem igen. Jag tänkte baka för vi skulle få fikabesök på eftermiddagen. Min mormor och morfar skulle komma och Edvin och moster Jojjan. Det gick bra med baket, men Axel gillar inte elvispen. Han är livrädd för den så jag fick vispa snabbt som bara den! Men det blev kärleksmums till slut, mycket goda! Edvin och Jojjan stannade på middag. Trevligt med sällskap eftersom bloggpappan jobbade sent och där efter åkte direkt till fotbollsträning. När vi ätit klart gick Axel, Edvin och jag och gungade i lekparken och Jojjan gick och tränade. Vi tog också en kort promenad över stan och pratade och bara mös alla tre! Hemma igen lekte vi en kort stund innan Jojjan kom för att hämta hem Edvin och det var dags för Axel att gå och sova. Axel fick pyjamas på sig och åt välling. Där efter gick jag in och la honom i sängen. Ett par gånger fick jag gå in till honom och lägga honom till rätta, men till slut somnade han själv!

Nu inväntar jag golf som för en gångs skull sänds på "vanliga" kanaler och så inväntar jag bloggpappans hemkomst:)

2 kommentarer:

  1. Cebastian ogillar också elvispen, men handmixern går bra.

    SvaraRadera
  2. Här går varken handmixer eller dammsugare att använda utan att axel bryter ihop och skräcken lyser i ögonen,stackarn!

    SvaraRadera