onsdag 6 april 2011

Tidig jobbdag och träning!

Idag började jag jobba tidigt vilket innebär att man också får sluta tidigt och det är nice!

Medan jag jobbat så har bloggmamman och Axel bara haft det lugnt och skönt hemma. En promenad påbörjades men blev mycket kortare än tänkt för det var "satankallt" och vinden blåste onödigt mycket för deras smak. Istället vände dom hemåt och hade det varmt och skönt inomhus.

Axel har allt mer fått in tekniken vad det gäller att ställa sig upp och har nu även visat bloggmamman sina färdigheter. Att resa sig mot lekbacken är det enklaste tycker han och det går kanonbra. Skönt att det börjar hända lite på den fronten nu, tycker jag! Sen så tycker jag det ser ut som att Axel börjar förstå hur man tar sig framåt sittande om ni förstår hur jag menar. Jag tror inte han kommer krypa utan väljer nog den sittande "hasvarianten", men det är bara min teori... Axel .. varsågod att överbevisa mig!'

När jag kom hem från jobbet så finner jag bloggmamman och Axel tätt ihop i soffan, såg ljuvligt ut. Efter en stunds lek och donande hemma för familjen så beger vi oss upp på stan för att göra lite ärenden. Det hade nämligen blivit dags att redovisa försäljningen av hjärtebarnssakerna. 3180 kronor hade vi/ni samlat in, en fantastisk summa som vi verkligen hoppas kommer göra nytta!

Sen var det dags för bloggmamman att träna så hon knallade iväg medans jag var hemma och matade Axel. Efter maten och lite gos och lek så gick vi mot Wellnes för att göra ett skiftbyte! Ikväll blev det, precis som i måndags bodypump för mig. Och jag kan säga att min kropp skrek av träningsvärk ända fram tills passet skulle börja idag, och jag var länge tveksam om det skulle gå att genomföra träningen, men jag tycker faktiskt det gick galant!

Nu blir det att följa KHK:s väg mot allsvenskan och, peppar peppar, just nu ser det jääävligt bra ut!
20.45 sitter jag klistrad vid datorn för att följa Chelsea mot United i champions league, nu så ska de blå kräken ut ur "vår" turnering....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar