tisdag 15 mars 2011

Väldigt lugn tisdag!

Idag har Axel och jag inte gjort något speciellt utan bara myst här hemma med lek, bus och promenader. Axel vaknade 05.45 i morse och fick välling då. Han ville inte somna om efter det, så bloggpappan tog upp honom när han efter många snoosningar på telefonen äntligen tog sig upp från sängen. Så jag vilade en liten stund till i sängen innan det var dags för bloggpappan att gå till bussen. Vid busshållplatsen hade han mött min syster och enligt den källan var det en zombie som mött henne:) Förstår inte riktigt att han var så trött för vi har sovit gott i natt, även om jag varit uppe några gånger och stoppat i nappen hos Axel.

Axel och jag vilade lite på förmiddagen och sen begav vi oss ut på dagens första promenad! Den gick till en lekpark så Axel fick gunga lite. Jag hann knappt sätta ner honom i gungan förrän han bara gurglade av skratt! Han är så söt när han skrattar:)

När vi kom hem var det dags för lunch. Först för mig och sedan för Axel. Efter det lekte vi i hans rum med duplo, träklossar och ett pussel. Där efter var Axel trött igen och han sov ca 1,5 timme. Då passade jag på att göra färdigt ett stickprojekt men det blev sådär bra. Min käre sambos svar när jag sa att det inte blev så bra var: Man lär sig av sina misstag:) Och visst är det så, så blir att göra på annat sätt nästa gång!

När Axel väl vaknat lekte vi lite till och sen gick vi och mötte upp moster för en kort träff vid gungan! Sen mötte vi bloggpappan vid bussen och gick hem och mös hela familjen.

Nu väntar snart träning för min del. I kväll blir det body balance! Bloggpappan har sagt hela dagen att han ska gå och lägga sig samtidigt som Axel eftersom han var så trött i morse, men nu såg han att det visades hockey på TV så vi får väl se hur det blir med den saken!

2 kommentarer: