onsdag 16 mars 2011

Födelsedag, barnvakt och nya skor!

Idag har jag (bloggpappan) firat en kär gammal väns födelsedag! Det var idag nämligen exakt 4 år sedan man invigde Johannesbergs förskola och det har vi firat med att tända födelsedagståg och sjunga massor med sånger, favoriten var nog rocke-spindel! Sen öppnade vi paket som innehöll glass! Det behövs minsann inte mycket fantasi för att glädja barn till max!

Medans jag var på jobbet och hade kalas så hade bloggmamman och Axel en lugn förmiddag. Den innehöll vila och en massa lek och bus. Vid ettiden så begav man sig mot sjukhuset för att få búkt på Axels märkliga utslag. Beskedet blev att det nog är skorv som helt enkelt blivit lite infekterat på nåt vis. Doktorn tycker att det är onödigt att sätta in penicillinkur för "bara" detta och det kan jag hålla med om. Vi fick istället en annan kräm att smörja på så nu ska "skiten" väck=) Doktorn fick också reda på att vi träffat en vattenkopp-kille och räknade då ut att han skulle vara beräknad att få vattenkoppor precis vid tiden för nästa ultraljudsundersökning och tyckte då att dom skulle få till den undersökningen lite snabbt idag istället för givetvis ska vi inte uppsöka sjukhus och smitta alla när Axel bär vattenkoppor. För det räknade dom iskallt med att han skulle få! Men efter lite väntan och mycket om och men så blev det ingen undersökning utan den verka få dröja till april istället.

Efter att bloggmamman och Axel anslutit till mig i hemmet efter alla sjukhusbestyr så dröjde det inte länge innan moster Fia kom för att barnvakta Axel. Bloggmamman och jag skulle nämligen iväg på en tur för att kika kläder åt mig. Lite klokare blev vi. Men det vi istället fick med oss hem var ett par asnice sommarskor till vår guldklimp.
Storlek 19 blev det och vi hoppas och tror att det passar. 350 riksdaler kostade dom och fyndet gjordes på Maxi. Gottans!

Väl hemma igen så lekte hela familjen lite, jag hann med att halvdö av trötthet mitt i leksakshögen när Axel och jag lekte. Sen begav jag mig av för att träna med Saik, löpträning på västra mark stod på schemat idag. Pust. När jag kom hem igen så finner jag bloggmamman i full karriär framför spisen. Hon har nämligen satt igång ett kok med köttfärssås och spagetthi så att Axel har lite mat framöver. Päronpuré gjorde min duktiga flickvän också. Disken fick jag men vad gör väl det!

Nu har jag abonnerat tv:n till bloggmammans outtalade förtret, hon ger bara arga blickar och isiga kommentarer! Men men är djurgården på tv så får hon ta det, dessutom spelar ju Antonsson vid kvart i nio, missa ej!

Så vi hörs imorgon läsare!

3 kommentarer:

 1. Stackars Emma, då blev det ingen Grey´s Anatomy heller då?(:

  SvaraRadera
 2. Strl 19??!!!....båda Mina började med 17!...även om de var väldans stora till A!...;)

  KRAM, Annika

  SvaraRadera
 3. Hihii.. så söta, såå små.. Häftigt!! Kramar

  SvaraRadera