torsdag 17 mars 2011

Promenad och Trummenäs-besök

Dagen började vid halv sju då Axel och jag steg upp. Axel jättepigg och glad, mamman mindre pigg och glad...:) Vi lekte en stund innan vi gick ut och gjorde frukost till mig. Sen lekte vi lite till och bloggpappan kom upp och skulle iväg till jobbet. Vi gjorde oss i ordning för en promenad med Anna och Tilda i föräldragruppen. Det var längesen vi sågs så det var skoj att träffas idag! Efter promenaden var det lunchdags för oss båda och idag blev det köttfärssås och spagetti!

Efter lunch lekte vi lite innan min faster Karina kom och frågade om vi skulle åka till Axels gammelfarfar och hälsa på! Så efter en stunds lek till packade vi in oss i bilen och Axel somnade som en stock. Han sov medan vi stannade till för lite småhandling på Maxi innan vi fortsatte till Trummenäs. Väl där vaknade han igen! Axel gick och gick, med vår hjälp förstås, mellan leksakerna och möblerna. Vi andra fikade på goda semlor medan Axel fick lite middag. På vägen hem fick Axel ett riktigt skrik-ryck. Han skrek och skrek, ja, jag har nog aldrig sett honom skrika så mycket. Inget hjälpte...Han var nog så himla trött och när han skrek blev han varmare och varmare, så en kombination av det blev inget bra...Efter en stund i min famn och i vagnen blev han lugn och glad igen! När vi kom hem lekte vi hans rum till bloggpappan kom hem:) Och nu har jag varit på zumba och precis satt mig i soffan efter en dusch och nu väntar TV:n på mig. Bloggpappan är iväg och tränar fotboll och kommer om en stund!

3 kommentarer:

 1. nu, vet jag varför Axel fick ett sådant skrikryck på vägen hem, han ville inte åka hem ifrån Trummenäs, han trivdes där ute i det glada sällskapet.
  Kram på dig goe Axel;)

  SvaraRadera
 2. Hej Axel!
  Ville bara säga att jag blev jätteglad öv

  SvaraRadera
 3. Hej Axel!
  Ville bara säga att jag blev jätteglad över att du och mamma tittade ut här i torsdags, tillsammans med faster Karina. Vill bara att du ska veta att du får hemskt gärna ta med dig mamma och pappa ut precis när som helst. Det är roligt att få lite sällskap och att någon kommer på besök. Det är lite ensamt annars. Så välkomma kära barnbarn och barnbarnsbarn.
  Kram Gamlafarfar på trummenäs.

  (upps det blev ett lite missöde innan, kunde inte ta bort det)

  SvaraRadera