söndag 13 mars 2011

Underbara helg...vart tog du vägen!

Ja, denna helgen har gått kanonsnabbt! Vad vi gjorde igår har vi ju redan skrivit om men jag lovade ju bjuda på mängder av fantastiska bilder på vår guldklimp, så här kommer dom!


Underbara bilder, eller hur! På dom sista bilderna kan man se Axels nya favoritmin, upp och bak med huvude samt fram med underkäken! Och så ett flin på det så klart!

Söndagen har även den varit en underbar dag med familjen. Den har innehållit städning, tvättning, promenad och så massa med besök framåt kvällen! Moster Fia och så den goaste Maria kom hem till oss efter att hon slutat jobba på hotellet och tillsammans lagade vi god mat! Jag var först lite skeptisk men det var faktiskt gott! Creme fraiche, ädelost och små päronbitar skapade en pastasås som vi avnjöt med tagliatelle. På detta så strödde vi valnötter. Riktigt gott!

Efter maten så dukade vi fram kvällens uppgift som bestod av en massa pyssel! Kan säga att det blev kanonfina "pyssel" även om vi är långt ifrån färdiga. Kan nog behövas två gånger till! Efter att ha pysslat några timmar så kom mina föräldrar och Axels farbror Niklas in för att umgås lite! Alltid uppskattat. Vi fick en välförtjänt paus i pysslandet och satte i oss några muffins och en kopp kaffe istället! Vi tittade alla på solsidan innan det var dags för mina föräldrar att dra sig hemåt skogen igen.

Axel, som valde att sova lite för sent på eftermiddagen, höll sig vaken över solsidan och har visat hela registret för alla besökare hos oss. Han har visat att han kan ta massor av steg, med god hjälp av oss förstås, riva ut tusen saker från hyllan under soffbordet, vinka till alla som säger ordet hej, och om man inte visste bättre så säger han hej också (i alla fall enligt Maria och min mamma) och så har han visat att han kan vara riktigt tjurig och grinig om han vill var på det humöret!

Bilder från idag ska ni också få!Nu är det full fokus på "ryggen-nudda-soffan" och därefter snutta kudde! Så godnatt alla kära läsare! Hörs imorgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar