lördag 12 mars 2011

Melodifestivalen...

... Eller Mestodifestivalen som barnen på jobbet skulle säga! Ja, det är vad som gäller för familjen denna lördagskväll! Och den avnjuter vi hemma hos Axels mormor och morfar! Dit anlände vi vid sex tiden och Axel han har skjutit leenden och skratt åt höger och vänster och jag har kameran laddad med mängder av fina foton på vår guldklimp men det får vänta tills imorgon då jag inte har tillgång att redigera dom nu!

Vi har också avnjutit en kanongod räkmacka à la Kerstin! Inte dumt, men nu är det smågodis och en öl à la Stefan som gäller!

Dagen har annars innehållit massor av mys med hela familjen! Bloggmamman bakade scones till frukost och vi middagstid var det zumbatime för henne! Axel slog nog rekord under tiden då han sammanlagt sov två timmar, vilket åtminstone inte hänt på bra länge!

När bloggmamman kom hem igen så sprang jag upp på stan för att uträtta några ärenden! Sen var det ännu mer mys med familjen som gällde! Skidor och därefter slutspelshockey har avnjutits på tv:n under allt mys!

Bjuder på två bilder från dagen! Den sista är tyvärr lite suddig!

Men nu mina vänner... Full fokus på mestodifestivalen!

/bloggpappan

1 kommentar:

  1. Härlig bild på sötaste mamman och Axel.

    Kram Mia

    SvaraRadera