torsdag 3 mars 2011

Torsdag!

I morse vaknade Axel vid 6-tiden och ville ha välling. Efter att han ätit upp ville han inte somna om. Han låg och vände och vred på sig ett bra tag och vi hoppades att han skulle somna en stund till. Strax innan 7 gick bloggpappan och Axel upp, bloggpappan skulle ändå nästan upp då för att hinna i tid till jobbet. Så jag fick sova en stund till, tack för det!

Förmiddagen ägnades sedan åt lek och iordningställande av oss båda. Vi sov en stund tillsammans i soffan innan vi tog en promenad. Sedan var det lunchdags och då började även skidskytte-VM med mixed-stafett. Det såg vi på och efter ett tag blev Axel trött så då sov han en lång stund i sin säng. Jag stickade lite, kollade datorn och såg även damernas längdstafett. Härligt med lite tid för mig själv:) När Axel vaknat gick vi ut i det soliga vädret och gick till lekparken och gungade! Axel tyckte det var lika roligt idag och han tittade med stora ögon på de andra barnen som var i parken idag. Sedan gick vi hem till moster Fia en stund och lekte med hennes boll bland annat. Bloggpappan kom dit när han gick från bussen och då följde vi med hem.

Bloggpappan och Axel lekte en stund innan han gick iväg för att åka på ishockey. Nu sover Axel och jag sitter i soffan och ska kolla TV och sticka lite!

Trevlig torsdagkväll!

3 kommentarer:

  1. Härlig dag låter det som...

    Kram Mia

    SvaraRadera
  2. Ja, det låter som en väldigt skön och kravlös dag! Precis sådana dagar som man behöver som föräldrarledig emellanåt! Just dagarna som denna kommer jag att sakna lite nu när jag återgår till jobbet på Tisdag. Men tur att jag är FL både Måndag och Fredag då! =)

    SvaraRadera