fredag 4 februari 2011

Usch usch...

så trött jag har varit hela dagen...Känner mig knappt vaken fortfarande... Nej, natten som gick blev tyvärr absolut inte bättre än den förra, så det där med att han åt för lite innan nattning och sov dåligt på grund av det det kan vi avfärda. Jag vet faktiskt inte vad detta beror på men lite halvjobbigt är det...Axel har ju i princip aldrig sovit en hel natt utan att vakna till eller vilja ha nappen, men då har det räckt med att vända på honom, lyfta över honom till oss eller stoppa in nappen och han har somnat om. Men de här senaste nätterna har liksom inte det räckt, utan han har legat vaken och snurrat och snurrat....I flera omgångar dessutom...Jaja, det är väl såhär med småbarn! Bara hoppas att det blir bättre snart för jag blir inte jättetrevlig, mot framförallt min kära sambo, när jag fått lite för lite sömn utan det blir lite irriterat från min sida...Och tålamodet är inte heller på topp, tyvärr...I morgon skulle i alla fall jag få sovmorgon, det låter underbart i mina öron!

Annars har dagen varit ganska seg, tiden har gått SÅ långsamt, men snart kommer bloggpappan hem från jobbet och med sig har han kinamat :)  Ja, för just nu står det inte högst upp på min lista att ställa mig och göra mat när jag knappt kan hålla ögonen öppna... Axel och jag tog en promenad på förmiddagen, men det var ju ett riktigt skitväder, kallt, ruggigt, blåsigt...Ja, som ni hör har inte det här varit min bästa dag! Stackars Axel som har behövt gå runt med mig hela dagen :) Men nu kommer som sagt bloggpappan snart och då ska vi njuta av att det är helg! Hoppas på lite mera sömn i helgen så kommer nog mitt humör gå uppåt!

Trevlig helg!

/Bloggmamman

2 kommentarer:

 1. Åh stackars dig....det är verkligen så skkitjobbigt när nattsömnen blir störd. Ja, vi håller ju på ännu fast att Gabriel fyller 5 i maj. Det blir stadigt bättre men hela nätter är sällsynt - mer än 4 timmar i sträck är sällsynt.

  Hoppas natten varit bättre för dig!
  Kram Mia

  SvaraRadera
 2. Usch, ja, Mia, det där med störd nattsömn är inte kul...Känns som det kan ta ett tag innan vi får sova en hel natt, men jag hoppas att Axel iaf bara vaknar till och inte ligger vaken några timmar!

  Kram!

  SvaraRadera