torsdag 3 februari 2011

Konstig natt och besök!

Igår kväll somnade Axel innan han hade ätit upp vällingen och jag vet inte om det hade betydelse men han vaknade en del gånger i natt, men somnade ganska snabbt igen. Jag lyfte över honom till vår säng vid 1-tiden och vid 4-tiden låg han och snurrade fram och tillbaka och kom inte alls till ro. Då tyckte jag att det var ok tid att få välling, så strax innan halv fem fick han det! Och somnade om efter det, men vaknade nog vid 6-tiden och fortsatte snurra! Vid 7 gick vi upp allihopa för då var det dags för bloggpappan att göra sig i ordning för jobbet. Alla tre var trötta efter natten så efter att Axel och jag ätit frukost somnade vi och sov 1,5 timme! Mycket välbehövligt:)

När vi väl gjort oss klara gick vi en runda runt stan. Det var härligt väder, dock lite mycket vind, men man kan väl inte få allt!

Vi åt lunch när vi kom tillbaka från promenaden och sedan lekte vi en stund med duplot. Axel tycker det är kul att sitta och plocka med bitarna och han stoppar ju allt i munnen! Efter att vi lekt somnade Axel igen och när han vaknat åkte vi till min mormor och morfar!

Ikväll har Axel och jag badat medan bloggpappan förberedde välling och medicin. Efter att vällingen intagits somnade Axel som en stock! Hoppas den kommande natten blir bättre än den förra!

Bloggpappan sover bredvid mig i soffan medan jag kollar Landskampen på 3:an:) Bloggpappan har varit jättetrött hela dagen och mått lite sådär, får bara hoppas att ingen sjukdom är på G hos honom.

/Bloggmamman

1 kommentar:

  1. Hur blev natten då? Blev det nå´n mer sömn? Det är inte så att både far och son har någon liten förkylning på G?...hoppas givetvis inte det!

    Kram på er!

    Annika

    SvaraRadera