tisdag 8 februari 2011

Så jävla rolig han är!

Måste börja dagens blogg med en underbar liten film! Jag tror inte jag behöver beskriva den något vidare utan bara titta och njut när Axel får oss alla att bryta ihop av skratt. (Dumpappan har förstås filmat på avigt håll, men vrid på er så ser man kanon).


Så go han är, vilket skratt!

Annars så har dagen flytit på för bloggmamman och Axel i hemmet idag. Klockan elva begav dom sig mot sjukhuset och NEO för att få sin månatliga RS-vaccination. Axel var så duktig trots att det blev en segdragen spruta i vardera ben. Han fick en lite nalle för att han var så duktig =) Han vägde idag 7960 och hade "bara" gått upp 40 g sedan förra veckan, men å andra sidan så är han ju så pass aktiv nu för tiden att det är klart tillåtet med en sån "liten" uppgång, denna gången!

Hemma igen så var det lapaloma i nån timme innan man mötte upp Lisa och Olivia vid halv tre för en promenad och därefter umgänge i lägenheten. Jag kom hem strax efter fyra och tog tag i den paket-avi som kom med posten idag. Dock hade fuji bara skickat en bild till och vi väntar på en till, konstigt att man skickar tre olika paket på tre dagar, kanske bättre att sampackat!

Vid fem kom arbetskamraten Maria på besök. Det blev som ni ser på filmen massor av skratt och därefter lagade vi tacos och avslutade det med en kopp kaffe till halv åtta hos mig. Nu ska vi nog prata igenom framtida projekt framöver tillsammans med henne! Ha de gott alla så hörs vi imorgon!

6 kommentarer:

 1. Hahaha! Vilket skönt skratt! Så roligt när han liksom laddar med "ÅÅÅÅ" när han ser att den är på väg att ramla ner, typ "jag vet nog att det kommer att bli sjukt skoj snart!" :-)

  SvaraRadera
 2. Underbart skratt!!! Tackar för det, piggnade till här och det är bra för jag skall hålla mig vaken hela natten då jag jobbar..

  Ha en fin onsdag med er lilla glädjespridare..

  //Mia

  Ps.. Det går ganska lätt att vända filmer i Windows moviemaker, om man vill.. Ds

  SvaraRadera
 3. haha, vilken glädjespridare =) Kul att få se han på film.

  SvaraRadera
 4. Ja, visst är han en liten glädjespridare vår lilla Axel! Skrattar och är glad mest hela tiden!

  Kram till er allihopa!

  SvaraRadera