tisdag 11 januari 2011

Kort uppdatering!

Besöket på neo gick bra! Axel vägde idag 7720 gr och var 65 cm lång. Längden var samma som förra gången, men Anki trodde att den inte riktigt stämde då, för något borde han ha växt ju! Men vi tar en ny längd nästa gång! Vaccinationen gick bra! Han skrek bara en kort stund. Det var ganska mycket vaccin som skulle in i kroppen och det var tydligen ganska segt så man kunde inte spruta in så snabbt så därför tog det lite tid och det var under denna tiden han var ledsen. Det spänner lite i benet under insprutningen av vaccinet och det är ju lite obehagligt för de små liven. Vi hoppas han inte får någon reaktion på sprutan, men det kan bli ungefär som vid alla andra vaccinationer, lite feber och ömt ben. Nu sover Axel och sedan blir det lite mat. Där efter ska Fia och jag gå och köpa en present till Axels gamlamormor som fyller år i morgon. Vi måste ju vara två eftersom vi inte tar in Axel i affärer!

/Bloggmamman

3 kommentarer:

 1. Så skönt att han växer som han ska. Det gör ont med synagissprutan men som tur är så går det över snabbt. Hoppas han slipper bli sjuk av den.

  SvaraRadera
 2. Skönt att höra att allt gick bra, sprutor är ju aldrig roliga (inte ens för en som snart är 30 ;o)..) Och att han växer och gro. Skulle vara kul att ses någon gång nu till våren :o) Kramar från oss

  SvaraRadera
 3. Ja, Beatrice, det är jätteskönt att han växer som han ska, följer kurvorna precis! Han klarade sig från besvär av sprutan, skönt!

  Jenny: tycker med vi ska få ihop en träff,hade varit superskoj! om en månad är Axel så skyddad han bara kan bli med alla möjliga vaccin så då kan vi väl se om vi kan ses hemma hos någon! Kram från den bacillrädda mamman:)

  SvaraRadera