torsdag 6 januari 2011

En ledig dag tillsammans!

Härligt med en ledig dag tillsammans! Vi tog sovmorgon allihopa idag, axel och jag gick upp vid åtta och vid 9 hade vi gjort frukost till bloggpappan! Kl 10 var jag på gymmet med syster och sprang på löpbandet. Det var riktigt skönt och så himla bra att ha träningen gjord redan på förmiddagen! Sedan lekte vi allihopa tillsammans och vid lunchtid kom Axels farmor och farfar och hade smörgåstårta med sig, mums:)

I eftermiddags har vi lekt och lekt och lekt med en mycket pigg och glad Axel! Han sover mindre och mindre om dagarna och just nu verkar han må jättebra! Vi hoppas det håller i sig länge länge:) Vi gick också en runda med Axel i pulka en liten bit! Han var glad hela tiden och verkade tycka det var skoj. Efter ett tag lade vi honom i vagnen, för han behövde verkligen sova en stund om han skulle orka till kvällen. Han somnade och vaknade igen när vi kom till hissen! Sedan lekte vi lite till:) Axel fick bada i kväll med, vilket han gillar mycket fortfarande! Vid åtta-tiden somnade han gott, så nu hoppas vi han sover hela natten som han nuförtiden brukar göra. Är väl bäst att inte säga för mycket.

Ikväll har bloggpappan lagat trerättersmiddag till mig! Till förrätt blev det toast Skagen, huvudrätt stekt kotlett med rotfrukter och potatis i ugn och efterrätt fruktsallad med vaniljkesella! Det var mycket gott alltihopa och mycket uppskattat initiativ av mig! Det får han mer än gärna göra om snart:)

I morgon är det jobb igen för bloggpappan! Vi får se vad Axel och jag hittar på!

/Bloggmamman

2 kommentarer:

  1. Jo det där med badande känner jag väl igen. Mina (allra helst sonen, som var riktigt SVÅR att hålla vaken!) fick bada var och varannan kväll ett tag, enbart för att inte somna allt för tidigt!...de somnade ju vid sex annars, så än tidigare hade varit liiite väl tidigt tyckte jag! Det räckte med att jag fick stiga upp 5.30-6.00 tidigare kändes inte alls lockande! ;)

    Ha en BRA fredag!

    Annika

    SvaraRadera
  2. Det lät supergott! Kram Mia

    SvaraRadera