onsdag 5 januari 2011

Trettondagsafton!

I morse tog Axel och jag sovmorgon, vaknade inte förrän vid 8! Vi hade i och för sig ätit välling vid 5.30, men det var riktigt härligt att få sova lite längre och ha en pigg och glad pojke vid sidan om sig i sängen! Vi mös och busade en stund innan vi steg upp för att göra frukost! Bloggpappan var lite avis på oss som fick sova länge, för han skulle börja vid 6.00 idag, så väckarklockan ringde 05.00 för hans del...Mindre kul, men så fick han ju sluta tidigt med, och det gillar vi:)

Förmiddagen har mest bestått av lek i alla dess former. Hoppgungan var nog favoriten, men även att ligga på mage var riktigt roligt idag! Axel skrattade så han kiknade, tror i och för sig inte att det var själva magliggandet som var roligt utan det han lekte med eller att jag busade med honom och såg rolig ut!

Bloggpappan är just nu och handlar och jag har hunnit städa av här hemma! Är skönt när man är sådär effektiv! Axel sover utomhus i vagnen, är ju bra att få lite frisk luft och idag är det ju inte så kallt ute så då passade det bra!

Kvällens planer består av 30-årsfest för min systers pojkvän. Vi chansar och tar med oss Axel. Jag hoppas ju att de som kommer dit är friska, för annars kan ju jag tycka att man stannar hemma och så tänker nog de flesta! Det ska bli skoj att få gå iväg allihopa, även om vi blev påminda om den här festen igårkväll, så våra planer fick ändras lite! Men som sagt, det här blir skoj det med!

/Bloggmamman

4 kommentarer:

 1. Jag fullkomligt Älskar att vara effektiv! Så underbart!
  Vad lik Axel är dig, Emma! Så sööööt!
  Hoppas ni får roligt på 30-årsfesten! Snart är det ju vår tur, det där 30...

  SvaraRadera
 2. Kul att ni går på fest alla tre =) Hoppas vi kan ses snart! Nästa veckan kanske? Kram

  SvaraRadera
 3. Hmm..."vi åt välling"...VI???...;)

  Ha det så roligt på festen!

  Kram, Annika

  SvaraRadera
 4. Ja, du, Frida, snart är det vår tur! Inte många månader kvar nu...! Mmm, hör ganska ofta att Axel är lik mig, men visst, en del tycker ju precis tvärt om, haha!

  Ja, Lisa, nästa vecka tycker jag vi ska försöka ses, var ju längesen nu! Har haft fullt upp denna veckan, eller fullt och fullt, men en aktivitet per dag och så har Jocke slutat tidigt några dagar också!

  Jaja, Annika, det ska vara du till att kommentera en sån sak:) Haha, Axel åt välling då i min famn!

  Och festen var riktigt trevlig! Skoj!

  Kram!

  SvaraRadera