onsdag 26 januari 2011

Budskapet har nått fram!

Tjohej vilken mediacirkus det kan bli när två tidningar ska skriva om samma sak! Sydöstran vann kampen kan man nog säga då en något förvånad bloggmamma gick förbi en kiosk idag på morgonen:
Att det skulle bli en artikel visste vi ju men inte att man skulle slå på trumman på detta vis! Löpet på Sydöstran, dubbelsida i BLT och uppe på både BLT.se och Sydostran.se. När jag sen vidare läste artikeln så blev jag så nöjd! Precis så här ville vi ha det och hade tänkt det, inget tyck synd om oss utan att vi skulle få berätta vår historia och verkligen synliggöra denna "sjukdom". Dessutom så tycker jag att hjärtebarnsföreningar och övriga organisationer också fick lite "reklam".

Måste också passa på att tacka de inblandade journalister och fotografer både från BLT och Sydöstran för fantastiska möten och mycket trevliga samtal.

Och oj vilken respons vi har fått! Mångder av vänner har hört av sig till oss och tyckt till om artiklarna, och på vårt inbokade ultraljudsbesök på barnavdelningen idag så kom nog alla fram och hälsade på "Stjärnan Axel Fagerberg". Några nya ansikten har letat sig in på bloggen och vågat kommentera, mycket trevligt! VÄLKOMNA!

Och bloggmamman har till och med fått ett sms från en, för oss okänd,  pappa som har en hjärtopererad dotter och gärna ville finnas till hands om vi kände för det! Vilka människor det finns!

Ultraljudsbesöket gick kanon idag! Doktor Gabriella var mycket nöjd och tyckte att saker och ting såg tillfredställande ut. Vi tog också upp lite om att Axel kanske var lite motoriskt sen, men efter att ha tittat lite och lagt samman det med tidigare undersökningar så avfärdade hon det på ett snyggt sätt utan att säga rakt ut att vi var nojjiga =) Bra där Gabriella!

Och bloggpappan med sin stora trut som inte kan sluta babbla heller gjorde väl bort sig under besöket! Det hängde en jättefin spindel i taket, wow vad fin sa jag varpå en sjuksköterska sa: -men man får inte kalla den spindel enligt våra experter här på sjukhuset, den saknar nämligen två ben och har bara sex stycken!
-jaha, oj vilken jäkla miss sa jag, hur kan tillverkarna göra en sån grov miss!
- det är jag som har gjort den, sa hon!!! röd i ansiktet och lite varmare i kroppen så skrattade vi bort det ihop!

Efter undersökningen bar det äntligen hem till hemmet och införskaffa sig lite mat rakt ner i magen! Och kvällens planer för mig är fotbollsträning samt på vägen hem låna ihop lite kläder av svärfar till farmors begravning som äger rum imorgon! Bloggmamman ska nog försöka citat: "parkera i soffan" slutcitat!

Efter en händelserik dag med många samtal om Axel och tidningsartiklarna så tar vi kvällen här på bloggen och syns imorgon igen! Väl mött!

/bloggpappan

4 kommentarer:

 1. Hej på er! Ja artikeln var verkligen jättebra ur alla synpunkter. Han verkar helt underbar er tuffa lilla Axel. Ha det bra, kram Josefine

  SvaraRadera
 2. Hej igen OJ förstasidan, fattade inte de när jag kollade nätet. Ska fiska upp en tidning hos mamma imorron. Verkligen superfina bilder. Bra jobbat =) Kul att träffa er idag! Ser redan fram emot nästa vecka Kram

  SvaraRadera
 3. Tack för era fina kommentarer!! Så kul med respons!!

  SvaraRadera
 4. Hejsan! Till och med här uppe i Stockholm läser vi om er (BLT:s e-tidning är kanon!). Det var en himla trevlig artikel med en positiv anda. Ni är helt fantastiska! Stor kram från Lisa (bloggmammans gamla Säljö-kollega)

  SvaraRadera