onsdag 26 januari 2011

Mer från dagen tok!

Gode gud vad en dag i tidningen kan vara spännande! Fullt ös på våra facebook:s och i våra mobiler!
Det ringde en mycket trevlig tjej från en annan tidning ikväll som är lite mer rikstäckande och hade sett sydöstrans artikel. Dom var mycket intresserade och ville göra ett ungefär likadant reportage till deras tidning redan imorgon.

Efter en kort, intensiv fundering och diskussioner där vi bollade olika saker mellan oss så bestämde vi ändå att det kanske kunde vara bra med publicitet för framför allt Axel för nu. Frågan är hur mycket man ska synas och höras innan folk uppfattar det som att man bara "ställer ut" och "visar upp" för det är ju verkligen inte syftet.

Vi får se, dom hör kanske av sig vid ett annat tillfälle längre fram i Axels liv och då får vi fundera igen.

På sydöstran.se ( http://sydostran.se/index.91898---1.html  ) och BLT.se ( http://www.blt.se/nyheter/karlskrona/article2257017.ece ) har det faktiskt ramlat in lite kommentarer till "vårt" reportage, alltid kul med respons som sagt! Tänkte klippa ut och visa dom på bloggen!
---------------------------------
(2011-01-26 13:03)
Lyckönskningar. . .
Vill skicka alla lyckönskningar som går till er, och lilla Axel. . . Va rädda om varandra. . .
(Min flicka född 02 är också "Hjärtebarn")
/Jennie 

(2011-01-26 18:33)
Hjärtats barn
Små barn är ena riktiga mirakel, man förundrars över deras förmåga att stå pall för sina sjukdommar när dom sätter in, lilla Axel är beviset, lycka till i framtiden, och familjen, grunna inte på framtiden, låt "nu" ha företräde, det där med kocentrationssvårigheter behöver inte alls bli några framtida problem, kanske är han en ny Einstein, njut av att han är en go kille, och har livet framför sig.
/Christina

(2011-01-26)
hej! vår son är också född med hypoplastiskt högerkammarsyndrom,och VSD ,han hade även förstorad kroppspulsåder. Vi vet precis hur ni känner det att slitas mellan hopp och förtvivlan. Skönt att det har gått bra för er lille Axel,dom är verkligen superduktiga nere i Lund. Vår pojk är nu fyra år och är färdigop. Han mår jättebra och går på dagis. Ett tips till er är att gå med i hjärtebarnsförbundet här i Blekinge. Där kan ni få råd och stöd av andra i liknande situation. Lycka till!
/Fillifjonkan

(2011-01-26)
Bra personal i Karlskrona!
Det var väl för väl att barnmorskan såg att Axel var sjuk och behövde hjälp? Alla hjärtebarnsresurser i Sverige är samlade till Lund och det gäller att resten av vårdpersonalen i Sverige upptäcker symtomen och ser till att hjärtebarnen kommer till Lund. Från barnmorskan till barnläkaren och ambulanspersonalen har alla reagerat och agerat så att denne fine krabat kom levande till Lund och fick den hjälp han behövde.
Och så måste jag tillägga: O, vilken söt kille han är! Och vilka underbara "mazarin"-kinder han har. Han är till glädje för oss alla. Inte bara föräldrarna : )
/Alfa

(2011-01-26)
Underbart...
...att det gått så bra! Ta vara på och krama er lille Axel från mig!
/A med fam (Nävragöl)

 ---------------------------------
 
underbara människor som bryr sig!
/bloggpappan

2 kommentarer:

  1. Hej Axel, bloggpappan och bloggmamman. Ni är starka och fantastiska alla tre! Kram

    SvaraRadera
  2. Det är klart att ni ska vara med på så många ställen som erbjuds och som känns ok för er. Det är ju ett sätt att lyfta "Hjärtefrågan" och få andra människor engagerade genom att köpa pins etc.

    Ni var jättefina!Underbar kärleksfull bild!
    Kram Mia

    SvaraRadera