onsdag 22 december 2010

Uppdatering om kvällen!

Det har varit en lugn dag idag. Man går mest och väntar på den stora dagen så att säga! Bloggmamman lyckades tillslut slita sig loss från datorskärmen och färdigställa den julklapp hon köpt till mig. Är så nyfiken, hon har nämligen "snackat" upp dena julklapp nåt enormt, men när hon idag viskade till Fia vad det var för nåt så bara gapskrattade hon. Spännande!

Annars då? Jo, jag var och klippte mig och givetvis så ramlade jag in på polarn & pyret på vägen hem, kom därifrån med två paket till Axel.... billigt... nä! Snyggt.... Jaaa!

Sen har dagen mest rullat på och ikväll fick vi besök att Fia som bjöd på glögg och lussebullar, inte fel att nån kommer hem till os och bjuder på fika!

Ja, just det! Axel satte nytt matrekord idag! Vid kvällsmålet slukade han först 30 ml ersättning tillsammans med sin Acetylsalicylsyra och därefter så slank det ner 170 ml välling blandat med ersättning, och då var det 110 ml välling och 60 ersättning. Helt galet. Och bara nån timme innan så åt han gröt! Jag sa till bloggmamman att sover han inte hela natten inatt så sover han aldrig en hel natt! Han slocknade som en stock direkt efter rapet och fick inta sin plats i sängen, och han sov så gott.... i 45 minuter. Sen vaknade han och har fortfarande inte velat somna om! där fick man för det!

Igår hade vi som sagt besök av min farbror Åke och hans sambo Ann-sofie! Dom hade med sig julklappar till hela vår familj, och det bästa var att vi fick öppna dom med en gång! Axel fick superfina kläder, en t-shirt med en racerbil på och ett par supersnygga jeans! Bloggföräldrarna fick en jättefin julblomma och två fina "ljusbollar". Tusen tack och va trevligt det var att ni kom och hälsade på!

bjuder på bilder från igår kväll!
/bloggpappan

1 kommentar:

  1. Va KUL med julklappar och besök!...julklappar som man dessutom FÅR öppna förtidigt! ;D
    En Fia är himla BRA att ha!...skulle också vilja ha nå´n som kom hem och bjöd på fika!...;)

    Kram på er!

    Annika

    SvaraRadera