fredag 17 december 2010

Fredagsmys!

I morse tog Axel sovmorgon ända till kvart över åtta, jihoo!! Så eftersom det var min morgon steg jag pigg och fräsch upp med Axel medan bloggpappan fick sova en stund till medan vi fixade frukost. Förmiddagen gick sedan i lugnets tecken men till slut var det dags att göra oss i ordning för att gå till banken och kolla lite kring pengar och huslån mm. Vi skulle ju så gärna vilja ha hus men det är mycket som ska klaffa och samtidigt har det under denna tid vi har bakom oss varit skönt med en hyresrätt utan tomt och massa fix och renovering mm. Men visst, drömmen är ju ett eget hus:) Vi får väl se vad som händer, har verkligen ingen brådska härifrån vår lägenhet!

Axel sov sedan en lång stund så vi hann fixa middag och när han vaknade var det hans tur att äta! Idag skulle vi testa spagetti och köttfärssås och som han åt! Både igår och idag har maten fungerat jättebra och det känns som att han har förstått hur han ska göra när han får in maten i munnen! Numera sväljer han allt, spiller nästan ingenting och bara gapar efter mer, härligt är det att se! Gröten ikväll åt han också med stor aptit och till sista droppen! Så snart kan vi nog sluta med NAN dagtid och bara äta mat, eller vi får kanske se, detta var kanske bara en fix idé:) Kul är det i alla fall!

Ikväll har vi varit en kort stund hemma hos Axels mormor och morfar för att äntligen få säga hej live till moster Amanda!!! Åh, vad roligt att se henne igen! Hon flyttade till Stockholm i slutet av augusti och har sedan dess inte varit hemma någon gång! Eftersom vi haft operationer och dylikt under hösten har vi inte heller haft möjligheten att åka upp och hälsa på henne, så det var verkligen ett kärt återseende idag! Vad vi (eller i alla fall jag) har längtat! Men nu är hon hemma några veckor, så nu får vi passa på att umgås! Och sen har jag som en dröm under våren att vi ska kunna (våga) åka upp till henne i Stockholm! Vi får väl se om vi lyckas:)

Kvällen har spenderats i soffan med ost, kex och päron! Och även ett glas vin! Det händer inte ofta i det här hushållet längre, så det har varit jättemysigt! Axel somnade strax innan kl 20 så bloggpappan och jag har haft en kväll för oss själva, det är härligt ibland:)

Ja, var nog allt för idag! Trevlig fortsättning på kvällen!

/Bloggmamman

4 kommentarer:

 1. Cebastian är också tokig i spagetti och köttfärssås.

  SvaraRadera
 2. Drömmar ska man alltid ha, om hus, om Sthlms resor, om allt <3 Kramar till er/ Christine

  SvaraRadera
 3. Åh söta de är när det gapar mat som fågelungar. Tyvärr har det inet hänt så ofta med mina små matvägrare men men....

  Klart att du har haft en enorm prsee på dig Emma under hösten. Många gånger känner man att man har kontroll men när det löser sig runtikring en, ja det är då symptom på stressen bara dyker upp. Min bettskena spänner också rätt rejält men det måste väl få ta tid antar jag. Och inga tabletter hjälpte här heller.

  Kram och trevlig helg!

  SvaraRadera
 4. Hoppsan hade lite bråttom med tangentera ser jag...INTE och PRESS heter det/stavas det....

  SvaraRadera