lördag 18 december 2010

Sista klapparna inköpta!

Igår kväll ringde min mamma och erbjöd sig att passa Axel så bloggpappan och jag kunde få gå på stan ihop för en gångs skull så det erbjudandet utnyttjade vi idag och alla resterande julklapparna blev inköpta (eller några småinköp är kvar, men i princip är vi klara)!

Vi tog det lugnt på förmiddagen och gav Axel mat precis innan vi gick upp på stan, för mormor ville inte behöva mata precis när de tog över Axel! Axel somnade gott i vagnen och när vi lämnade honom gick mormor och morfar en runda med honom. Vi sprang igenom affärerna och gjorde våra inköp och via samtal fick vi höra att allt gick bra med Axel! Han hade vaknat till någon gång men somnat om och när vi tog över vagnen var han vaken och pratade med morfar! Tusen tack för den hjälpen, det är så mycket värt eftersom vi inte tar in Axel i affärerna och ibland är det skönt att kunna ha varandra som smakråd!

Bloggpappan har köpt hem en gran idag! Den ska kläs strax och de färdiginslagna julklapparna läggas där under! Mysigt med gran! Så här tidigt brukar inte vi klä granen, men nu när den ändå är här hemma kan vi ju lika gärna göra det! Tomtarna åker nog också fram ikväll!

I eftermiddag har Axels moster Jojjan varit på besök med sin PM! Trevligt!

Annars har vi inte gjort så mycket idag, busat med vår lilla Axel, kollat sporten på TV och bara varit!

/Bloggmamman

2 kommentarer:

  1. Det är rätt, klä granen vet jag så ni hinner njuta av den :D På Long Island har den stått grön o grann i stugan i 1 vecka redan ;) /C

    SvaraRadera
  2. Visst är det härligt att vara barn-lediga ibland! Konstigt nog så hinner man så mycket mer den stunden än man annars skulle gjort...:) Hoppas ni får en mysig jul!

    SvaraRadera