tisdag 7 december 2010

Återbetalningsskyldig!

mmm, är ej troende på något vis men nog fanken tycker jag att gubben/gumman däruppe är skyldig oss en del efter all otur han gett den senaste tiden! Och nu har han börjat på sin återbetalning.

Dels så har ju allt efter operationen rullat på som tänkt och planerat, peppar peppar, och idag räddades vi ifrån eventuellt lite mer än bara huvudvärk. Vi skulle posta lite julkort så vi köpte loss ett gäng frimärken, som för övrigt är osunt dyrt, på MIX och ställde oss utanför och började klistra på. Några minuter senare så går vi rakt över gatan för att lägga dom på gula lådan. Precis när jag droppar breven i lådan så smäller det till bakom oss. Bara nån meter ifrån där vi stod och klistrade och där vi gick förbi slog det ner världens största isflak från taket! Och jag säger isflak, för den innehöll inte det minsta snö utan enbart stenhård is! Där hade vi sjuk tur och jag kan inte annat än tacka!

Tycker dock han/hon står på minuskontot fortfarande! Jobb på du!

Annars började dagen vid halv sju då jag och Axel steg upp och fixade frukost tills bloggmamman vaknade. Sen gjorde vi oss i ordning och körde mot sjukhuset. Jag släppte bloggmamman och syrgasmaskinen, som återigen påminnde mig för sista gången om att den vägde typ 1 ton, utanför lungmottagningen och körde sen för att parkera bilen och därefter möttes vi upp utanför NEO. Världens bästa Anki tog hand om oss idag och vägde, mätte och hann också med att busa med Axel lite! Idag sprängde Axel sju-kilos gränsen och vägde in på hela 7.110 g. Grymt bra jobbat kompis! Han har hunnit bli 64 cm lång och 42,6 runt huvudet!

Väl hemma igen så somnade Axel i sin vagn och sov ute i 2 timmar, han sover verkligen som bäst utomhus! Jag stod för käket idag och slängde ihop nån variant på pastagratäng, jag tyckte det var riktigt gott, bloggmamman mer tveksam tror jag!

Efter maten så gick vi ut en runda på stan, eller bloggmamman gick/sprang in och ut ur affärer medans Axel och jag stod utanför och frös! På vägen hem postade vi som sagt julkort, som ni läst om tidigare!

Nu så är vi tillbaka i soffan och laddar för träning. Bloggmamman ska köra body-balance passet idag, frågan är om jag kommer iväg! Ja, just det! Axel har också förstått hur det funkar med hoppgungan, han är helvild och är mer i luften än nån annanstans!

Vi önskar förstås sillhövda-sonen Mikael Antonsson lycka till idag när han ska hjälpa sitt FC Köpenhamn till åttondelsfinal i The Fucking Champions League som Zlatan hade sagt!

/bloggpappan

3 kommentarer:

 1. Vilken TUR!!!!

  ...och det är så himla GOTT att följa Axel, även om jag inte kan träffa honom!...jäklar familj till att vara förkylda! =(

  Men bara vänta Axel, sen får Du passa Dig må Du tro!..;)

  Kram på er!

  Annika

  SvaraRadera
 2. Ja, någon gång ska det ju vända och det med besked hoppas jag å era vägnar.

  Go Antonsson.....

  Kram Mia

  SvaraRadera
 3. Fy vilken tur ni hade. Jag tycker det är otäckt att gå nära väggar under tak nu, går hellre mitt i gatan.
  Så skönt att det går åt rätt håll med Axel.
  Axel är sju dagar äldre än min son, så det är spännande att följa hans utveckling.

  SvaraRadera