måndag 6 december 2010

Måndag!

Dagen började kl 06.00 för bloggpappans och Axels del, men jag fick sova till strax efter åtta! Härligt!

Vid 11-tiden var vi färdiga för avfärd och färden skulle gå till ÖB för att köpa en ny vattenkokare. Värmde vatten igår i vår gamla och när vattnet var varmt och jag lyfte upp den så luktade det bränt...Såg hur plasten liksom smält i värmeplattan och tänkte då att det är bäst att köpa en ny innan den andra börjar brinna eller nåt! Så det blev det:) Sedan körde vi mot Hässlegården för att se om min mormor och morfar var hemma, så vi kunde besöka dem! Och mormor var det, så vi stannade på både fika och middag, gott!

Axel har ätit morotspuré idag på dagen och det gick kanon! Det var nog bästa matningen hittills vad gäller morot, han slukade smakportionen snabbt som bara den:) Där efter försvann en flaska NAN också den snabbt som attan! Vi har ett riktigt matvrak hos oss! Även grötförsöket ikväll åt han bra av, riktigt kul!

Idag ringde jornalisten som ska skriva artikeln om Axels operation. På onsdag kommer intervjun att göras, så får vi se när den ska publiceras!

Och vår kära lilla son är nog inne i ett stim av utvecklingsgrejer! Snart vänder han sig nog till andra sidan med, måste bara ha lite mera fart för att komma runt! Så numera kommer vi definitivt inte lämna honom på skötbordet eller i gymmet i soffan, för något fall vill vi inte ha!

Ja, var nog allt för idag! I morgon väntar neo-besök och så ska vi äntligen lämna tillbaka syrgaskoncentratorn! Den har bara stått i Axels rum sedan vi kom hem från operationen och nu kände vi att den tar för stor plats och känns ganska onödig att bara ha hemma utifall att...! Så i morgon får den åka tillbaka till lungmottagningen:)

/Bloggmamman

4 kommentarer:

 1. Härligt att det går så bra för Axel med maten! Måste också kännas skönt att bli av med "syrgasmaskinen". =)

  SvaraRadera
 2. Härligt att läsa att Axel utvecklas i rasande fart och inte behöver syrgas mer. Jippi hälsningar från ett snöigt skåne familjen Heister

  SvaraRadera
 3. Ska bli så HÄRLIGT när jag ÄNTLIGEN kan träffa denna lille prins! =D

  Ha en BRA dag!

  Annika

  SvaraRadera
 4. Ja, nu går det fort med utvecklingen! Skönt att slippa alla apparater! Hoppas ni får en fin dag idag med!

  SvaraRadera