söndag 7 november 2010

mmmmm.... så är det!

Vill börja med att säga att läkaren som var här inne och framstod som en sämre möbelsnickare igår, har idag haft en mycket bättre dag och är tillbaka i mitten på förtroendeskalan.. så är det!

Sen vill jag berätta att Axels hjärtslag fortsatt är bra, mycket bra... peppar peppar... men än så länge låter man pacemakersladdarna sitta kvar. Dom sladdarna förresten, dom är ditsatta vid operationen och mynnar ut ur ett litet sår precis under där dom öppnat bröstkorgen. Dom sitter tydligen utanpå hjärtat och när det är dags att ta väck dom så drar man sonika bara ut dom, precis som det låter... ryck.. så är dom borta.. tycker jag är ganska häftigt i alla fall.... så är det!

Sen vill jag också berätta att ultraljudet man gjort idag är man också nöjda med, operationen bedöms fortfarande som riktigt lyckad.... så är det!

Dock så är Axel fortfarande sinnesjukt rosslig i luftvägarna, inhalation med ventulin och natriumklorid är ordinerat... så är det!

Vi har haft kvällsmatssällskap på 67:an idag också, det var Sams mamma och pappa som kom... Sam-pappan och jag var och köpte pizza och sen avnjöts den hos oss.. riktigt trevliga vänner det där! Trots att sam-pappan hejar på Liverpool!.... så är det!

Nu har vi sedan lunchtid försökt få reda på hur Axels lungröntgen sett ut också, men det får vi aldrig några svar på... vi frågar.. och sen glömmer vi bort det och förmodligen gör dom vi frågar det också.. så är det..nog!

På det hela så har denna dagen varit bra, jag grät som en stolle när Axels hjärta sparkade igång idag, kom från ingenstans och helt utan förvarning.. Jag älskar verkligen mitt barn, min Axel... Så vet jag att det är!

/bloggpappan

5 kommentarer:

  1. Det kan du ge dej på att det är! Precis just så!!

    Det var en trevlig pizzamiddag, lite kort kanske men men, such is life och man kan ju inte vara ifrån sin lille gris för länge!

    SvaraRadera
  2. tänk att på min födelsedag och allt så det hoppfullt ut. Axels hjärta slår och ni har fått en härlig middag i nyfunna vännerslag, även om sam-pappan är en Liverpoolfan. (by the way, Liverpool is okey).

    Tack än en gång att ni mitt i allt ståhej, kom ihåg min födelsedag. Och självklart så älskar både ni och vi er lille son, den söte goe kämpen Axel.
    Bamsekramar till er alla tre.
    Karina och farfar.

    SvaraRadera
  3. Men det är väl SOLKLART att ni har tårar rinnande både då det inte är ok och när det är det!....det kommer säkert fler då spänningarna släpper också må ni tro!
    ...och en enorm trötthet brukar också göra sig lite påmind...;)

    Det är så HÄRLIGT att det i nuläget ser så bra ut! ♥

    KRAMAR!!!

    Annika

    SvaraRadera
  4. Här rinner tårar bara jag läser om det.
    Eleonore

    SvaraRadera
  5. Jag är så glad för att ni fått så fina besked från Axel och från läkarna! Håller tummarna för att det fortsätter så. Vad fin han är på alla bilder ni lagt ut! Neo sitter bredvid ibland när jag kollar er blogg och när jag säger att vi ska titta på Axel så säger han ja och så pekar han på Axel och skrattar lite... Han tycker nog att han är söt! Kram

    SvaraRadera