måndag 8 november 2010

Allt möjligt!

Dagen började ganska tidigt för vår del, i motsats till föregående dagar. Idag ville Axel äta kl 07.00 så då vägde jag och en sköterska honom och där efter blev det mat. Bloggpappan var här hos oss ungefär 07.30 efter att han sovit och ätit frukost borta på hotellet. Då gjorde jag mig i ordning och så blev det frukost för mig här i matrummet på avdelningen. När vi vid halv tio-tiden varit ute och hämtat kaffe tyckte jag att jag såg någon jag kände igen vid expeditionen och det var mamma som kommit på besök! Riktigt skoj med överraskningbesök! Hon hade med sig kroppkakor hemifrån som vi åt till lunch idag! Gott!

Under förmiddagen tog vi även bort syrgasen för att se om Axel klarade att hålla godkänd syresättningsnivå utan den. Och än så länge (peppar, peppar...) funkar det kanon!! Är skönt för honom och hans näsa att slippa syrgasen, den blir ju så torr i slemhinnorna och han irriterar sig på slangen.

I eftermiddags togs elektroderna till pacemakern bort från Axels hjärta. Så nu är det inte så mycket sladdar kvar på/i honom! Maten funkar ok också. Han äter det mesta själv nu, skönt att detta fungerar igen! Jag var lite orolig att han skulle ha svårt med maten eftersom det tog ett tag innan det kom igång och vi har ju haft sån tur innan att maten åtminstone har fungerat! Men nu verkar det som att det gör det igen, alltså!

Fotografen har varit här och avslutat sitt jobb med oss och nu blir det lite kaffe igen! Sedan blir det nog vila för min del, för mina ögon går i kors...

Vill även tacka Annika och Karina för presenterna vi fick idag när mamma kom ner! Tusen tack!!

/Bloggmamman

6 kommentarer:

 1. Jippi!!!! Låter hur bra som helst!! You go Axel!! Så nu är han i det närmaste sladdlös....gött mos!!

  Sam kompisen har haft en rätt bra dag också. Mycket mat, lite mindre grin idag och en 80% -ig chans till helikopterfärd hem till Astrid imorgon. Håll tummarna Axel! Krama din mamma & pappa från oss 3 Axel!

  SvaraRadera
 2. ♥♥♥LYCKA!!!!!!♥♥♥
  Nu håller vi alla tummar och tår
  för att Axel ska hålla sig utan
  syrgasen!...och att allt flyter
  på riktigt riktigt BRA nu!!!!!!

  ♥♥♥KRAMAR♥♥♥

  Annika

  SvaraRadera
 3. Gud vad glad jag blir!! Den ena framgången efter den andra... precis som det ska vara. Roligt att Axels mormor kom på besök. Härligt med lite hemgjorda kroppisar.

  Roligt att ni gillade presenterna. Vi tänkte att eftersom ni får så lite besök kunde vi iaf skicka lite gött till er och lite mjukt till Axel.
  Vi fortsätter att hålla tummarna!!
  Många varma bamsekramar till er alla 3.
  Karina. Fafar hälsar också.

  SvaraRadera
 4. Det var jätteskoj att träffa er idag. Vi åkte hem över natten men imorgon är vi tillbaka. Hoppas allt fortsätter att gå bra med er sötnos så ni snart kan åka hem.

  SvaraRadera
 5. Lovely! Jag ryser av glädje...

  Kram på er!
  Mia

  SvaraRadera
 6. Åh vad underbart!!! Bra jobbat lilla Axel. STOR KRAM Olivia

  SvaraRadera