lördag 2 oktober 2010

Satans skit!

så kulle man kunna uttrycka det!

Axel fick igår feber, 38,2 hade han innan vi gav alvedon och med tanke på att han normalt sett ligger strax under 37 så var han märkbart tagen. Vi ringde också till Neo och fick prata med doktor Martin, han sa att så länge inte pulsen rusade och han inte krävde mer syrgas kunde vi avvakta, men vi skulle ringa in i morgon och berätta hur Axel mådde.

Idag på morgonen så hade han 37,2 så det bedömde vi som nästan feberfritt, men visst såg han fortfarande lite mosig ut och glansig i ögonen.

Vi ringde till Neo för att fråga vad dom tyckte och dom rådde oss att ta kontakt med Lund, och det teamet som har hand om Axel där för mer råd. Efter några vändor i luren så bestämde vi oss för att åka in och ta ett blodprov och eftersom bästaste Gabriella jobbade idag så gjorde hon ett ultrljud på Axels hjärta också! Hjärtat såg fint ut och schunten verkade funka som den ska!

Däremot så visade CRP? att det var en infektion i kroppen. Satan, i och med detta så säger Lund blankt nej till Axel pga infektonsrisker bland de andra barnen... vi som bara längtar till den förbaskade operationen är över, och nu kanske den blir uppskjuten!!!!

Men, hoppet är det sista som överger oss och i och med att Axel varit i det närmaste feberfri idag så kan man hoppas att infektionen är på övergående. Nytt CRP ska tas i morgon vid tio-tiden och visar det lägre så finns det hopp om att man ska kunna övertala Lund!! Hoppas!

Kvällen tillbringar jag med Axel, boysnight helt enkelt då mamma är och gör stans utestäälen lite snyggare.

PS. om man har ett sjukt barn, så är nog NEO tillsammans med barnavdelningen i Karlskrona bästa stället i världen. Vilka underbara läkare, sköterskor och allt vad det heter... Ni är bäst!

/bloggpappan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar