fredag 19 april 2013

Hemma-allihopa

Då var det helg igen och Axel sammanfattade vid middagsbordet det vi alla känner : hemma - mamma, pappa, axel, allihopa! Riktigt kände och hörde på honom hur härligt han tyckte det var!

Nu är det bara en vecka kvar av den utbildning jag för 12 veckor sedan inledde! Måndag morgon åker jag ner för sista gången och fredag eftermiddag bär det av hem igen! Kan säga att det kommer bli en tung och ledsam dag på fredag då vi 32 stycken från grupp räddningsinsats 37 skiljs åt! Det är helt fantastiskt vilka minnen vi har skapat oss ihop där nere!
Minnen som kommer finnas kvar för livet!

Denna helgen kommer familjen att umgås så mycket det bara går! Ändå finns det massor inplanerat! Vi ska hämta husvagnen och det ska börjas att packa ner sakerna i vårt kök för nästa helg ska den gamla skiten ner!! Spännande!

Om det är nån som är sugen på att se en glimt av vad vi gör i revinge så finns det två fantastiska filmer på youtube! Det är Alexander som har på sin lediga tid när hans grupp inte har övning har filmat. Filmen som är filmad när vi klipper en bil och gör ett uttag är min insatsgrupp, nummer 6! Och filmen som är filmad från vattenlivräddningsövningen är grupp 4,5 och 6! Fantastiskt roliga minnen att ha'

Sök på water rescue revinge och vehicle extraction revinge!

/bloggpappan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar