onsdag 2 maj 2012

Bra dag, rolig dag!

Efter att ha avnjutit vår lunch och sen lekt lite på tomten så fick vi besök av Axels farmor och faster! Det blev en kopp kaffe på altanen och en massa bus med Axel! Bloggmamman hann också komma hem från jobbet och vara med på slutet av fikan!

Sen var det dags för oss att åka till sjukhuset och lämna pk-prov! Idag visade det 1,5 vilket är på gränsen till för dåligt utan att säga för mycket!
Det blev även ett besök av läkare innan vi kom därifrån så att våra små, små frågetecken kunde rätas ut! Vilken lyx att ha den förmånen att få träffa kunnig personal på så enkelt vis!

Klockan sex var det så dags för nig att träffa mina blivande kollegor på deltiden! Det blev också övning ihop! Detta kommer att bli så skoj, om det nu är rätt ord att använda!

När jag kom hem så kröp jag ner i sängen hos min son som fortfarande var vaken och där låg vi i en halvtimme innan han somnade! Mysigt!

Måste också passa på att berätta att han är världens bästa barn "på att vara sjuk"! En benämning man som barn absolut inte ens skulle behöva vara nära! Men nu är han tyvärr där och han gör det så bra! Jag tänker på alla undersökningar han får vara med om! Aldrig några problem! Idag skulle det stickas i fingret, han räckte fram rätt finger innan sköterskan ens frågat!

Sen alla mediciner, aldrig några problem! Tabletter till höger och vänster och I olika storlekar! En del är så stora som Alvedon. Lite puré till det så sväljer han det utan minsta problem!

Han har för tillfället lite hostmedicin också som han får i munnen genom en spruta som vi drar upp à 5 milliliter . Inga bekymmer, idag hade han till och med sugit i sig stora delar av sprutan själv samtidigt som bloggmamman tryckte lite lagom fort!

Han är fantastisk vår son, på saker som ett barn inte ens skulle behöva kunna!

/bloggpappan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar