lördag 18 februari 2012

Lördag kväll!

I morse vaknade vi vid 7-tiden. Axel fick sin minimax och där efter gick Axel och jag upp och tog hans medicin. Sen kollade vi bolibompa en stund innan vi gjorde frukost och väckte bloggpappan. Axel har utslag i blöjområdet och rekommendationerna från läkaren var att lufta och vara utan blöja så mycket som möjligt. Detta försökte vi med idag på morgonen! Det gick bra innan den vätskedrivande medicinen var tagen, men där efter kom det små skvättar mest hela tiden:) Så vi torkade och torkade! Men Axel visade i alla fall när olyckan hänt och var den hänt, så vi hittade fläckarna! Vi gör ett nytt försök i morgon med att vara utan blöjan en stund, dock tror jag vi väntar tills den vätskedrivande medicinen har gjort sin verkan:)

Efter frukost tog Axel ett bad och bloggpappan och jag fixade i ordning oss. Sedan gjorde vi en semlebulledeg som fick jäsa. Vid lunchtid åkte bloggpappan iväg en stund och fixade en del ärenden medan Axel och jag åt lunch, bakade ut bullarna och där efter somnade Axel gott. Vi fick besök av Ann-Sofie och Åke och fick massa fina presenter! Bloggpappan och jag en fin orkidé och Axel superfina kläder och en hjärtkudde:) Tack snälla! Vi fikade gott på kakor som våra gäster köpt med sig.

Innan sjukhusbesöket ikväll körde vi in till Axels mormor och morfar och fikade på våra semlor. Bullarna fick godkänt! Axel gillade inte att få spruta ikväll, han var jätteledsen och vi fick hålla fast honom för att få det gjort, inte kul men ett måste! Som tur är, är han inte långsint, utan ett par minuter efter sprutan är han glad igen med ett leende på läpparna.

Axel somnade i bilen på vägen hem från sjukhuset och bloggpappan och jag kollade melodifestivalen. Ja, vad ska man säga, tycker startfältet är sådär bra...Ganska dålig klass rakt över faktiskt, men ändå sitter man där och kollar...

I morgon är det dags för nytt pk-prov. Hoppas på ett högre värde, så Axel kan slippa sprutorna i benet nu!

/Bloggmamman

2 kommentarer:

 1. Hoppas det gick bättre på sjukhuset idag!
  Härligt med gäster som tar med sig egen fika! =)
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Idag visade värdet 1,8 så idag slapp Axel kvällssprutan:) Väldigt skönt för honom! Ja, visst är det bra med gäster som tar med sig fika! Hoppas du mår bättre nu! Kram!

   Radera