tisdag 13 september 2011

Blankt papper och mera bilder

Yes, Axel kom ifrån sjukhuset med blankt papper idag. Gabriella gav klart godkänt på ultraljudet och Eva gav klart godkänt på syresättningen som låg på 85.

På sjukhuset hittade Axel en för honom ny rolig liten lek i form av ett leksakskök med tillbehör. Där stod Axel i s'kert tjugo minuter och donade med grytor och lock och olika plasttallrikar och tillbehör. Så eftermiddagen har ägnats åt att hitta ett kök med tillbehör åt Axel. Tänkte hitta ett riktigt billigt så länge tills det blir jul, då kan han ju önska sig ett finare av tomten =) Efter en stunds letande så knäckte moster Sofia, som har varit och lekt med Axel i eftermiddag, att det nog fanns ett hemma hos deras föräldrar. Ett samtal senare så var detta bekräftat.

Så när bloggmamman kom hem åkte vi för att hämta denna spis i form av en klassisk mickispis och jag kan säga att Axel tyckte den var riktigt poppis från första början. När han vaknar imorgon ska vi minsann leka länge och väl vid den och sen tror jag vi ska förflytta oss till den riktiga spisen och baka något gott!

Kvällen har sedan varit lugnt för oss. Vi har hunnit med en match Alfapet och idag vann bloggmamman, dock bara med ynka 4 poäng. 1-1 i matcher nu!

Bjuder på lite bilder också. Såklart från bröllopet och idag är det Lasse och Amalia som har tagit korten och det är bara ett axplock av alla de fantastiska bilder vi fått som jag publicerar idag. Lite bilder också från den paket som Axel fick av farfar och farmor på bröllopet i lördags, så han inte skulle bli ledsen =)
Och såklart lite busbilder från i måndags morgon./bloggpappan

2 kommentarer:

  1. Herregud vad vacker du är Emma!!!

    SvaraRadera
  2. Så himla fina... Mycket kärlek till er! Kramar fr oss

    SvaraRadera