söndag 28 augusti 2011

Härliga söndag!

I morse när vi vaknade kände vi nog oss utvilade alla tre:) Klockan stod på 8:15, vet inte riktigt när det hände senast! Vi hade i och för sig varit vakna vid 5-tiden och snurrat en stund innan Axel fick lite i magen och somnade om och vi andra med! Mycket skönt och välbehövligt!

Efter att vi fixat oss i ordning åkte vi mot Ronneby och loppisen där. Ett trevligt söndagsnöje tycker hela familjen! Vi hittade som bloggpappan tidigare skrivit lite vhs-filmer. Och eftersom vi är så gammalmodiga fortfarande och har video framme under TV:n så passade det oss mycket bra! 5 kr styck kostade dem så vi köpte 4 stycken :) Vi köpte även ett kubbset och en badrock till Axel! Bra med loppisar!

Efter loppisen och en snabblunch på McD åkte vi hem och toastmadame Maria kom en stund för att diskutera bröllop och förberedelser! Hon har koll på det mesta tycker vi i alla fall och är helt övertygade om att hon kommer fixa sitt uppdrag galant! Efter Marias besök åkte vi till min mormor och morfar där det bjöds på god söndagsmiddag! Nästan hela släkten var samlad så vi träffade Axels mormor och morfar och moster som kommit hem från sitt Stockholmsbesök. Naturligtvis hade de shoppat lite till vår lille prins, så av mormor och morfar fick han Timberland-skor som passar perfekt nu till hösten då de var rejäla och lite tjockare tyg. Av moster fick han en fin cheap monday-tshirt! Tusen tack för de fina sakerna:)

Hemma igen somnade Axel ganska snabbt och jag hann fixa i ordning lägenheten medan bloggpappan nattade. Sedan kollade jag på programmet om barn med cancer. Och tårarna rann på kinderna, hemska sjukdomar som drabbar små barn...Tankar kommer i huvudet som bara måste trängas bort, de får inte bli verklighet liksom...Men alla de här programmen som lockar fram tårar och tankar är nog en del i läkningsprocessen av vår "resa" med Axel, det måste ju bearbetas på något sätt...

Nu blir det snart sängen för i morgon är det arbetsdag för min del igen! Vi får se vad bloggpappan och Axel hittar på!

/Bloggmamman

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar