lördag 23 juli 2011

God morgon världen!

Efter att ha spenderat gårdagens kväll och lita av natten på Skönstavik camping så har jag och lilleman nu kravlat oss upp ur sängen!

06.15 gjorde han sig hörd och krävde mat. Den matsituationen har blivit lite knas kan jag meddela. axel har sedan en lång tid tillbaka ätit riktigt dåligt av vällingen, bara efter en liten mängd så ha han liksom börjat visa att han verkligen inte vill ha och har vi ändå försökt så klöks han bara. För att då i honom en acceptabel mängd mat så började vi ge smaksatt minimax när han tackat nej till vällingen. Detta har ju lett till att han nu protesterar galet och bara nyper ihop läpparna så fort vällingen närmar sig men känner han istället lukten av minimaxen så gapar han stort!

Frågan är om vi kan vända på detta eller om vi bara ska låta det vara, det är ju rätt smidigt med välling inför natten och minimax kanske vi inte får eller ska ha i all evighet! Får klura lite på detta!

Annars var gårdagskvällen riktigt lyckad. Inte särskilt mycket folk men vi som var där hade riktigt trevligt!

Dock så ringde telefonen på
Eftermiddagen och det var min mamma som berättade att Niklas fått feber igen. Så snabbt in till sjukan och där utreda vad som nu ska hända. Han har, helt otroligt, svarat fint på kortison innan så i förgår sattes det ut helt, kanske därför han nu fått feber och då är frågan hur dom ska göra och framför allt ta reda på anledningen!

/bloggpappan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar