lördag 21 maj 2011

Kalasdag nummer 3!

Tredje dagen på rad var det dags för kalas:) Idag var det släktkalas och det var många som ville fira vår fina lille prins! Kalaset hölls i Rödeby på bloggpappans jobb för att vi alla skulle få plats, men i det fina vädret som dagen har erbjudit så var vi utomhus och njöt av den härliga värmen! Axel fick SÅ många fina presenter! Fina kläder och roliga leksaker! TACK säger Axel och hans väldigt tacksamma föräldrar!

Förmiddagen förberedde vi det sista inför kalaset och vid 12-tiden åkte vi mot Rödeby. Nästan framme kommer bloggpappan på att han glömt nyckelkortet hemma...Men som tur är var en av hans kollegor som bor i Rödeby hemma och vi fick låna hennes kort, tack för det! Men när vi väl kommer fram och har burit in allt som ska in i kyl och frys så kommer vi på att en kasse saknas...Så det är bara för bloggpappan att köra hemåt igen....Axel ska äta och jag ska hälla vatten i hans mugg, då kommer inget vatten...Det stängs av på helgerna och det visste ju inte vi, så bloggpappan får ta en dunk vatten med sig från stan och det gör även Axels mormor, morfar och moster! Allt löser sig till det bästa till slut och gästerna börjar trilla in:)

Bloggpappan grillar hamburgare och pommesen åker i fritösen. Oj, så gott det blev och alla verkade tycka samma:) Efter att hamburgarna är uppätna blir det fika med födelsedagstårta och kaffe och kakor! Gott det med! Vi myser ett tag till i solen och pratar och har trevligt. Sedan börjar vi plocka ihop och fixa med alla sakerna och en del disk får följa med hem och en del tar bloggpappan på måndag morgon. Väl hemma packade vi upp allt och plockade med det en stund. Axel lekte med sina nya leksaker!

Nu sover Axel och bloggpappan och jag sitter framför TV:n för lite lördagsmys! Jag tror inte kvällen blir jättelång för oss, vi är helt slut efter denna dagen, mycket frisk luft och mycket att stå i:)

Tusen tack allihopa för en härlig kalasdag! Bilder kommer imorgon då kameran finns hos Axels mormor och morfar!

/Bloggmamman

3 kommentarer:

 1. Vad smart att ha kalset på jobbet!

  SvaraRadera
 2. Varit på ett underbart barnkalas hos lille Axel
  med familj och hela släkten. Solen sken, maten var god och tårtan var helt underbart god. Axel och kusin Edvin busade. Hoppas verkligen att din dag blev alldeles helt underbar lille Axel!!;)

  Jocke, tårtan var suveränt god, inte för torr, inte för söt, inte för mycket grädde. PERFEKT!!;)
  Kram till er alla 3.

  SvaraRadera
 3. Visst var det smart! Men med facit i hand så vet i tusan... Karina: STOLT =)

  SvaraRadera