måndag 11 april 2011

Härliga måndag!

Idag har varit en riktig mysdag för Axel och mig. Inga måsten, inget planerat utan vi har bara gjort vad som fallit oss in och jag har njutit av det! Ibland har jag lite svårt att njuta av att bara vara, men idag var en bra dag som jag som sagt har njutit massor av! Jag var i och för sig helt slut när Axel vaknade strax efter sju i morse, men jag får skylla mig själv som var vaken länge och kollade på golfen igår kväll. Men väl uppe piggnade jag till och vi lekte och fixade i ordning oss på förmiddagen. Vi tog också en liten nap tillsammans, tätt ihop i vår säng, mys! Efter sovstunden var det dags för gröt till Axel och efter det begav vi oss ut på promenad. Vi stannade till för att gunga i en lekpark och när vi kom hem var det dags att fixa lunch till mig.

Efter min lunch och lite lek somnade Axel och sov en bra stund. Precis när han vaknat kom bloggpappan hem från jobbet och det var dags för lite mat till Axel. Där efter tog vi en promenad med Axels moster Fia. Bloggpappan var på stan och fixade något ärende.

Eftermiddagen har vi bara myst och lekt allihopa tillsammans. Axel är på gott humör och tar sig mer och mer fram själv. Nu sover Axel och bloggpappan är på gymmet och tränar. Jag intar soffan, känner lite ont i min hals, tyvärr...Hoppas, hoppas det går över och inte blir värre...

I morgon väntar ultraljud för Axels del. Hjärtat ska undersökas och det var länge sedan nu så jag hoppas allt är oförändrat sedan sist. Jag är alltid lite nervös inför en sån undersökning, för man vill ju inte att läkaren hittar något konstigt på hjärtat...Men är ju samtidigt skönt att noggranna undersökningar görs. Det blir en liten väntan på sjukhuset efter ultraljudet för sedan är det dags för neobesök och RS-spruta. Vi kommer även väga och mäta Axel i morgon. Det ska bli riktigt skoj för det var över en månad sedan sist och det känns som det har varit en bra-matmånad:) Men samtidigt rör han sig ju mer och mer så vi får helt enkelt se i morgon!

Trevlig kväll!

1 kommentar:

  1. då var det fler än jag som satt uppe och kollade på golfen, kände mig inte allt för trött på jobbet.. hoppas att du inte blir förkyld nu. Jag är inte bra än. 14 dagar med heshet och hosta för min del, men jag har ju inte hållt mig hemma från jobbet heller....krya på dig Emma!! krama lille Axel, bilderna på honom är fantastiska.

    SvaraRadera