onsdag 20 april 2011

11-månadersdagen!

Ja, idag är Axel 11 månader! Vi har haft en härlig månadsdag! Förmiddagen tillbringades med kusin Edvin och Jojjan och jag hade möjlighet att fixa en hel del ärenden då de kunde passa Axel utanför affärerna. Tack tack för hjälpen! Vi åt lite lunch tillsammans här hemma innan de skulle vidare.

Vid 2-tiden kom bloggpappan hem från jobbet och det var dags att förbereda middagen inför eftermiddagens besök! Familjen Roth-Svedberg kom på besök från Kungsbacka och det blev en mycket trevlig eftermiddag med vegetarisk lasange till middag och efter det ett besök i lekparken med en kort promenad innan det var dags för gästerna att åka hem till stugan här i närheten. Vi glömde tyvärr kameran under vår lekparkstur, väldigt synd då barnen lekte och gungade...Det skiljer bara 2 månader på Axel och lilla T och när de satt i vagnarna ville de gärna hålla varandra i handen och sökte mycket kontakt med varandra, så söta!

Väl hemma igen donade vi i lägenheten med disk och städ innan det var dags för Axel att gå och sova. Nu sitter bloggpappan och jag och kollar på finalen av Mästerkocken!

För övrigt går det mycket bra med somna-själv-projektet! Han somnar själv både på dagen och kvällen just nu, utan gråt! Härligt! Han ligger och bökar och pratar lite i sängen innan han somnar. Hoppas det håller i sig bara!

Trevlig kväll!

2 kommentarer:

 1. Skönt med att få lite saker fixade, allt går så mycket fortare och smidigare med lite hjälp!
  Jag älskar Mästerkocken och rätt tjej vann, tycker jag! Jag kommer definitivt att köpa hennes kokbok. Hoppas den kommer snart!
  Härligt att han somnar själv, utan gråt. Vi är också där nu. Visst är det en underbart skön känsla när man känner att man lyckats?! Hoppas och tror att själva barnen med känner så! =)

  SvaraRadera
 2. Jag tycker med mästerkocken var ett bra program! Och det var nog rätt vinnare, men den andra tjejen var också mycket duktig!

  Mmm, riktigt härligt att han somnar själv och det löste sig smidigt också! Skönt att det funkar för er igen med!

  SvaraRadera