tisdag 1 mars 2011

Solig tisdag!

Idag var det dags för neo-besök för Axels del. Vi stressade in i rummet till en väntande Anki typ 10.29, skulle vara där 10.30 så i tid var vi ju:) Vi började med att väga Axel. Neos våg visade på 8150 gr, så då hade han gått upp nästan 200 gr på tre veckor och det var i alla fall en godkänd uppgång även om jag hade hoppats på lite till! Men läkaren tyckte det var ok, så då är det väl det! Axel hade växt en del med. Nu är han 67,5 cm lång! Anki ringde läkaren och han kom och tittade på "utslagen" i huvudet. Han tyckte det såg ut som en bakteriell infektion som kan behöva behandlas med penicillin, men han tyckte vi skulle avvakta några dagar eftersom det är dumt att överkonsumera penicillin. Vi fortsätter med klorhexidin och salvan vi fått utskriven och hoppas på bättring.

När vi väl kommi till stan igen sov Axel, så jag lyfte över honom i vagnen och tog en kort promenad bara för att få njuta av det härliga vädret!

Sedan var vi hemma och lekte en stund, åt lite lunch och kollade längdskidorna. efter det gick vi en lång promenad runt stan och måste bara säga vilken underbart fin stad vi bor i! Den visade sig verkligen från sin bästa sida idag då solen sken och det var varmt och skönt! Tänkte först gått till lekparken och testat och gunga med Axel, men första gången vi gick förbi sov han och nästa gång var gungan upptagen, så får bli ett nytt försök med lekparken i morgon!

När bloggpappan kom hem gick vi ett varv på stan för att uträtta lite småärenden. Vi var bland annat på apoteket och beställde lite medicin. Nu har Axel busat med sin pappa i soffan! Skrattat och dreglat om vartannat! Snart beger jag mig iväg på lite träning, ska bli härligt!

 

4 kommentarer:

 1. ♥♥♥♥KRAM på er!♥♥♥♥/Annika

  SvaraRadera
 2. Ser framemot vår promenad, har inte vandrat runt i den där staden på evigheter!!! Ska bli mysigt... Och tänk på att tuffa Axel följer sin egen kurva så 200 g är mycket. Det tjatar min BVC-tant om hela tiden. "Ebba följer sin kurva Jenny och den ser fin ut." Och då hade hon gått upp 150 g. :o)Han är så cool lilla Axel, ska verkligen bli kul att träffa er live för en gång skull. Minns inte när du och jag sågs senast, tror jag fortfarande var tjocker och att det var på H&M?! Många Kramar

  SvaraRadera
 3. Ja, jag vet, han följer ju sin kurva och det ska ju räcka! Ja, sak bli riktigt skoj att ses live! Tror inte heller vi har setts sen H&M och Ebba låg i magen! Hörs nästa vecka då ju!!Kramar till er!

  Kram till dig med, Annika!

  SvaraRadera
 4. Han växer ju på jättebra!! Inget att klaga på där tycker jag! När felix fyllde ett vägde han 8800 och var 70 lång. Följer man bara sin kurva så är det jättebra :)

  SvaraRadera