söndag 6 februari 2011

Söndag kväll!

Ja, så är det söndag kväll igen...! Tycker helgerna går så fort. Vi njuter verkligen av att få vara hemma hela familjen tillsammans på helgerna och hitta på saker ihop! Hade gärna haft det så hela tiden, men det är ju tyvärr ohållbart...!

Som vi skrev igår var bloggpappan och jag på fest ihop igår kväll! Axels mormor och morfar passade honom här hemma i vår lägenhet. Det hade gått så bra så, han sov ju när de kom och hade sovit hela kvällen, så de hade inte behövt jobba så hårt:) Vi hade SÅ roligt! Vi var på födelsedagsfest hos en kompis till mig där vi pratade en massa, kollade lite grann på melodifestivalen, spelade spel och fikade på god cheesecake och tobleroneparfait! Supertrevligt! Vid midnatt tog vi taxi till stan och där gick vi på Stars and stripes:) Så himla roligt och vi dansade en massa! Vi mötte upp storasyster och andra kompisar! Strax innan 3 i natt kom vi hem till lägenheten och då skyndade sig barnvakterna hem för att sova! Vi skyndade också i säng eftersom vi aldrig vet hur natten med Axel blir. Men han sov gott och ville inte ha välling förrän vid halv sju-tiden och somnade där efter om till kl 8! Då gick Axel och jag upp och vid 9 väckte vi bloggpappan för att äta frukost tillsammans!

På förmiddagen hann vi med att tvätta, gå en promenad i det härliga vädret och en storhandla! Eftermiddagen har vi tillbringat i Fur hos Axels farmor och farfar, farbröder och faster var också där! Vi firade farmor idag eftersom vi inte var där när hon fyllde år i onsdags. Vi åt god middag och tårta!

Nu är bloggpappan och tränar och Axel sover. Jag väntar på att Solsidan ska börja:)

/Bloggmamman

3 kommentarer:

 1. Vad roligt att höra att ni haft en helt UNDERBAR kväll tillsammans i vuxenvärlden, och att ni har kunnat njuta. Eftersom ni var ute till framåt morgontimmarna visar på att det varit verkligen ER kväll.
  Kram på er alla 3.

  SvaraRadera
 2. Tack för att ni kom :D Har en mystisk flaska här som jag tror tillhör er? :D Kram kram// C

  SvaraRadera
 3. Tack själv vännen! Ja, den kan nog tillhöra oss, den där mystiska flaskan:) Kram till dig!

  SvaraRadera