söndag 30 januari 2011

Mer tidning och måsten!

Hej alla kära bloggläsare!
Idag har vi några måsten på bloggen!

Vi måste och vill 1: Säga tusen miljoner tack till alla som sms:at och skänkt pengar till "hjärtat". Vi är nu uppe 930 kronor, en riktigt bra summa och vi är inte ens inne i februari månad som ju är hjärtebarnsmånaden! Den grymma summan 930 räcker just u till en 2:a plats i hela sverige, och det är NI som ligger tvåa! Jag tycker dock inte att detta ska vara maxgränsen utan lite till ska vi minsann kunna bidra med till hjärt-lungfonden och deras fina arbete!

Vi måste och vill 2: Tala om att Axel Fagerberg med familj återigen är med i tidningen, denna gången i Aftonbladet Söndag, och berättar sin historia. Ett 6 sidor långt bild- och intervju-reportage som blev jättebra! Stort tack till Joi och Ossian som ligger bakom detta reportage! Tycker att de tre tidningar som nu skrivit om oss gjort det jättebra och alla tre blev på olika sätt och inget blev likt det andra! Nu känner vi att vi verkligen fått berätta vår historia och därigenom informera om att det föds barn med hjärtfel och att det går att jobba sig igenom de flesta situationer. Hoppas någon tar hjälp och blir hjälpt av våra berättelser!


Vi måste och vill 3: Säga grattis på 18:års dagen till Sebastian Israelsson, en "gammal god vän". Sebastian har ju dessutom fått låna ut sitt namn till Axel som ju följdaktligen heter Axel Sebastian.

Vi måste och vill 4: Ja här är det mest jag, bloggpappan, som vill och måste. Jag vill säga tack till alla som kom på musikkvällen igår på Kassabron i Rödeby. Det blev riktigt lyckat och riktigt bra!

Slut på måsten och villanden!

Dagen idag kommer bli lugn och fin innan det imorgon återigen är dags att stämpla in på jobbet! Jag tänker om en stund ta mig ut mot maxi för att köpa lite duplo till Axel. Vi fick superfina duploklossar häromdan och tänkte komplettera det med nån form av "tema"-duplo, tup bondgård eller liknande! Bloggmamman är just nu ute på promenad i det vackra vädret och vid tvåtiden så förflyttar vi oss till moster Fias lägenhet för att äta god fika och kolla handbollen! Heja Sverige!

Därefter blir det en runda till gymmet för att sen komma hem och skicka bloggmamman till gymmet som nu i två dagar gnällt på att hennes trosor plötsligt tappat formen! Skulle nog tro att träningen börjar göra nytta på min lilla sötlök!

Så ha en underbar söndag alla så hörs och syns vi imorgon!

6 kommentarer:

 1. Reportaget ser jättefint ut! Jag glömde givetvis att köpa tidningen men jag antar att ni har sparat den så att jag kan få läsa nästa gång jag hälsar på! Kram

  SvaraRadera
 2. Äntligen har jag fått tag i tidningen. Jättebra repotage. Vilken resa ni har haft/har! Stor kram på starka fina Axel!

  SvaraRadera
 3. Skönt att allt gick så bra för axel! Man förstår inte riktigt vad man har gått igenom egentligen! Det är konstigt så här 3.5 år efter sista op på felix! Axel verkar växa på bra! Skönt! / caroline nilsson

  SvaraRadera
 4. Det bästa av reportagen, tycker jag. Jättefina bilder och bra text. Helena om det är den jag tror så har jag förstås tidningen. Skickar den med pappa.

  Kram Mia

  SvaraRadera
 5. Ja, vi har också nåot extra ex om du vill ha! För naturligtvis var vi ju tvungna att fixa det:) Men då får du ju säkert den av Mia, Helle!

  Ja, det är skönt att det (peppar peppar) gått bra med Axel hittills, Caroline! Jag både längtar och fasar för tredje operationen...

  Vilken tur att du fick tag i tidningen Lisa! :)

  Kram till er allihopa!

  SvaraRadera
 6. Jag vet precis hur du menar! När det är dags för 3:e har man ännu mer känslor och har verkligen lärt känna sitt barn! Det är tufft men jag tror att allt kommer gå super. Det måste det ju bara för en så go kille! Bara hör av er om det är något ni undrar eller bara vill ventilera! Kram på er :-D / caroline nilsson

  SvaraRadera