tisdag 14 december 2010

Vaccinationsdag!

Idag har Axel fått sin 5-månaders vaccination, ca två månader försenad på grund av Axels senaste operation. Det var tvunget att gå en tid efter operationen innan man vågade ge de två sprutor det gällde. Senast Axel fick vaccination så skrek han helt otrösterligt i en evighet, jag hade "turen" att jobba just den dagen så jag slapp se vår lilla prins så ledsen! Så när BVC-sköterskan kom idag så hade vi förberett oss på det värsta. MEN givetvis och som vanligt när man förväntar sig en sak blir det tvärtom, positivt i just den här händelsen, och Axel klarade av båda sprutorna galant! Ledsen blev han ju förstås, men det gick över så fort han fick komma upp i mammas famn!

När Axel fått i sig lite mat och blivit riktigt trött så fick han sova i vagnen medans jag och bloggmamman gick upp på stan en runda för att göra lite ärenden! Men det var så satans kallt rent ut sagt så nöjet med att gå på stan idag utbyttes mot pinkänslor! När vi kom hem så var Axel klarvaken, hade lass i blöjan och hungrig! Så på med mat till Axel, grönsaker och kyckling som han slukade bra, även lite mat till oss blev det i form av nödlöst kokade skruvar och snabbstekta falukorvsskivor! Gott!

Kryptiskt så skriver jag igen: idag har det diskuterats länge och ivrigt och tillslut ringde vi in en livlina! Många positiva bitar på plats, men vi vet fortfarande inte!

Sen drog bloggmamman till träningen medans Axel sov som en stock lite påverkad av sin vaccinationsspruta, dock ingen jättehög feber ännu! Skönt! Jag hamnade framför tv:n med en dosa i handen (xbox)!!

Just det, vår fotograf ringde idag också och berättade lite om hur planerna med reportaget ser ut! Aftonbladet har nu valt ut 20 bilder som de vill använda och reportaget kommer bli hela 6 SIDOR STORT. Det kommer bygga mycket på bilderna och mycket bildtext med känslor och beskrivningar från oss, men även en stor skriven del av reportern. Haha, trodde aldrig det skulle skena iväg och bli en sån här grej av det hela! Reportaget beräknas vara helt klart för tryck innan nyår och något exakt publiceringsdatum finns ej ännu, så det får jag återkomma med!

 Over and out for today! Imorgon ska vi ta tag i barnförsäkringar, eller egentligen bara ta tag i olycksfallsförsäkring då vi inte kan få något annat för ingen vill försäkra Axel fullt ut pga hans hjärtfel!

/bloggpappan

2 kommentarer:

  1. Vad skönt att det verkar ha gått bra efter sprutan. Apropå försäkring, kolla upp ACE! Vi har Leo försäkrad hos dem. Där är en karenstid på ett år, men annars är de nog bland de bästa.

    SvaraRadera
  2. Tack för tipset Beatrice! Ska kolla runt lite idag! Ja, natten har med varit bra och han är pigg idag, så det var mindre reaktion på vaccinet än vad vi räknat med! Förra gången var mycket värre!

    SvaraRadera