söndag 7 november 2010

Idag tar vi nya tag!

Ja, idag hoppas vi på en bättre dag än igår, i alla fall för min del. Jag var trött och minsta lilla motgång gjorde att tårarna rann på mina kinder. Att Axel inte är jättepigg heller gör inte saken bättre och det är SÅ jobbigt att se honom så... Natten har varit bra. Axel har sovit ok, sov i famnen på bloggpappan mellan 00-02 och där efter i sin egna lilla säng! Han vaknade och åt vid 04.00 och där efter vaknade vi nästa gång vid 09.00! Skönt det! Och vi fick sova alla tillsammans även denna natt, är en trygghet det med!

Idag väntar lite undersökningar för Axels del. Vi har redan hunnit vara på röntgen för att röntga lungor och hjärta. Ett ultraljud ska göras och så ska vi testa utan pacemaker också! Det är kanske även annat som ska göras, men vi vet inte mer ännu. Snart kommer väl ronden och meddelar förhoppningsvis hur dagen ser ut! Ett infektionsprov togs igår eftersom det var lite högt när vi låg på BIVA. Det hade sjunkit så det var ju bra. Han går ju på antibiotika för säkerhets skull. Infektionsprovet höjs alltid lite efter en operation, men får ju inte vara för högt. Men nu var det alltså på väg ner på Axel.

I natt åt Axel sina 120 ml från flaska, ett framsteg!! Nu på morgonen åt han nog ca 50 ml från flaska och resten i sonden, så får se hur det blir nästa mål. Han är fortfarande rosslig och kräks upp slem med jämna mellanrum, men är ju lika bra att det kommer ut från kroppen!

Ja, det var nog allt för nu!

/Bloggmamman

2 kommentarer:

  1. håller tummarna på att dagen blir bra idag. ni är helt fantastiska som kämpa på så!! hoppas ni får lite sömn. ta väl hand om vandra. ni är i våra tankar. många styrker kramar från jimmy och emelie

    SvaraRadera
  2. Vad skönt att höra att han verkar må bra. Vi ska ner till Lund imorgon för inskrivning inför kat:en. Vi kanske ses...

    SvaraRadera