söndag 24 oktober 2010

Söndagsmys i regnväder!

Idag har helgen hunnit bli söndag och det är för de allra flesta dags att jobba imorgon, inte så för oss på Östra Köpmansgatan. Men inte gråter vi för det just nu utan vi konstaterar istället att det är nu exakt en vecka kvar tills vi åker ner till Lund för ett nytt operationsförsök! Hoppas hoppas det går bättre denna gången!

Gårdagskvällen skulle bli lördagsmys med smågodis och en bra film! Axel somnade tidigt så bloggmamman och jag började äta lite på godiset och kika på filmen. Godiset tog slut illa snabbt och filmen förvandlades till ett förädiskt nyhetsuppehåll! Där slutade vår lördagskväll... både blogmgamman och jag slocknade tätt ihop i soffan! I och för sig mysigt!

Idag har vi bara tagit det lugnt i vanlig ordning, vi kan konstatera att vi idag har haft världens lyckligaste son! Han har varit på ett underbart humör hela morgonen/förmiddagen, och humöret verka fortsätta långt in på kvällen! Bloggmamman var en runda hos Fia och hälsade på och fick med sig en påse småkakor till kvällskaffet =) Tack!

Sen blev det mat, köpemat givetvis, man vill ju inte bli smal??

Nu så sover bloggmmamman i soffan tillsammans med Axel, jag kikar på finalen i Stockholm open och samtidigt med ena ögat på Stoke-Manchester United, i nuläget 0-1och paus! Kvart i fem kommer fotbollspojkarna och hämtar upp mig för kvällens inomhusträning som jag, tyvärr, måste stå över då jag är lite kinkig i halsen!

Tänkte ge er en film från förmiddagens lek i gymmet, vi låg och busade i närmre 1,5 timme och han verkade aldrig tröttna! OBS, filmen är oredigerad så ta den som den kommer =)



/bloggpappan

3 kommentarer:

  1. Här kan väl mormor se att Axel kan skratta! :) Vilken sötnos!

    SvaraRadera
  2. Vad härligt med en son på gott humör. Axel är ju urcharmig. Håller tummarna för att ni får vara friska nu denna vecka.
    Köpemat är underskattat - livlina både nu och då hos oss.

    Kram Mia

    SvaraRadera
  3. Ja, Axel är oftast på mycket gott humör, härligt:) O skrattar mycket! Kram till er!

    SvaraRadera