onsdag 25 augusti 2010

Bloggmamman skriver!

Sitter just nu och matar min lille Axel. Eller stora Axel tycker ju vi nu! I fredags var han 3 månader och igår när vi vägde och mätte honom var han 56 cm lång och vägde 4880 gr, herregud vad han har vuxit på sistone! Och visst, när vi tittar på kort från tidigare på Axel så har han ju både vuxit till sig och förändrats i utseendet! Vår söta Axel:)

I morgon börjar bloggpappan jobba. Känns väldigt konstigt, tror det gör det för oss båda! Vi har ju varit tillsammans nu varje dag sen dagen innan Axel föddes. Men ska förhoppningsvis gå bra detta!

Ett tillägg till föregående inlägg om Lund-besöket:
Läkaren som gjorde ultraljudet på Axel skulle ta upp hans fall i morgon på en konferens med alla kirurger och barnläkare. Sån här konferens har de tydligen varje vecka och tar då upp kommande operationsfall mm. Läkaren skulle ringa oss antingen på fredag eller i början av nästa vecka och meddela en preliminär tid för operationen. Under undersökningen sa han att den typ av operation som Axel ska göra brukar göras vid 6 månaders ålder, så vi har inte så stora förhoppningar att den blir gjord i det närmsta taget, men får väl se...Vet ju inte alls vad CT-undersökningen och lungröntgen visade...

Trevlig kväll, hörs mer i morgon!

/bloggmamman

1 kommentar:

  1. Hej Kan tänka mig att de blir en stor omställning nu när Jocke jobbar men du e duktigt och klarar de säkert galant! Ska bli kul att ses imorrron =)
    Men OJ vad axel har växt, roligt att se skillnaden i barnstolen. Tiden går fort. Kram

    SvaraRadera