torsdag 2 februari 2012

Nya prover.

Ja idag var vi återigen på vårdcentralen för att ta pk-prov. Idag visade det 3,8 och även det är lite högt så ingen tablett ikväll heller. Nytt prov imorgon igen, inte konstigt att man får nära relationer till sjukvårdspersonal.

Stackars Axel tyckte inte alls det var roligt att ta stick i fingret idag, han var riktigt ledsen långt innan det var dags för stick. Och imorgon ska han gå igenom det igen, och förmodligen flera, flera gånger det närmsta halvåret som det är tänkt att han ska ha waran.

Annars har dagen flutit på lugnt och fint. Axel har fått premiäråka sin pulka han fick i julklapp. En snabb promenad på en 10 minuter och en runda på tomten blev det i alla de 8 minusgrader som var just då.

Besök av morfar och morbror Carl fick Axel ikväll också. Carl ska åka till sydafrika med skolan nästa vecka och jobbade hela helgen så han ville träffa Axel innan han åkte. Gulle dig =)

Försäkringskassa-problemet är ännu inte löst utan det dröjer nog ett tag till utan att vi vet vart ifrån eller om vi får några pengar! Men men men, jag säger det.... Axel är frisk och mår hur bra som helst! Det är det viktiga!!

/bloggpappan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar