fredag 3 februari 2012

Fredag!

Även denna dag började med att vi, efter frukost och diverse morgonstök, tog bilen till vårdcentralen för att ta ett nytt pk-prov. Axel gillar det inte, men gråten går över relativt snabbt. Och stackars barn kommer att få göra om denna proceduren många gånger till den närmsta tiden :( Han är rikigt svår att ställa in waran-dos på, så i morgon blir det in till sjukhuset för att ta prov, då vårdcentralen är stängd över helgen. Idag låg värdet på 2,1 så då fick han ta sitt waran ikväll och så återstår det att se om värdet har skjutit i höjden till i morgon...

Annars har dagen inneburit innelek hela dagen då det varit SÅ himla kallt hela dagen. Temperaturer runt -10 har det varit och det är för kallt för att gå ut då. Annars har solen skinit hela dagen, så inifrån har det sett ut som underbart väder, men med lite vind också så blir det ju ännu kallare...

Bloggpappan åkte och handlade medan Axel sov och jag tog det bara lugnt. Efter ett tag vaknade Axel till och tillsammans somnade vi om i vår säng, mysigt!

Annars har det förmodligen löst sig med pengafrågan, vi har fått ett intyg från en läkare på sjukhuset här som gör att vi kan vara hemma båda två under Axels återhämtning. Skönt!

Ikväll tog bloggpappan tag i renoveringen igen. Han påbörjade "renovering tv-rum" med att måla taket. Fortsättning följer!

/Bloggmamman

1 kommentar:

  1. Jag önskar att vi har minus tio här, det hade ju varit jättehärligt! Jag har precis beklagat mig i vår blogg att vi har haft det för kallt ett tag o då pratar vi minus 25 o blåst :) Fast jag vet ju att tio minus där nere måste kännas som 20 här, det blir ju råare liksom vid kusten. Vad skönt att ni är hemma igen o tack för pinsen som bi köpte via Fia, supersöta :)

    SvaraRadera