onsdag 1 februari 2012

Värsta ilskan har lagt sig!

Ja, så är det och nu försöker vi att lösa situationen istället för att vara förbannade.
Efter att ha pratat med kurator i Lund och läkare i Karlskrona så lovade dom att kolla upp möjligheter och höra av sig imorgon.

Nog om det nu, jag blir bara irriterad igen!

Första dagen tillbaka i huset började i lugn takt. Axel vaknade strax efter sju och en stund senare blev det frukost för hela familjen, tillbaka vid vårt egna bord, i vårt egna hus!
Sen var det dags att bege sig till vårdcentralen för att ta blodprov på Axel för att se hur PK-värdet låg idag. Axel var inte alls särskilt glad över att behöva bli stucken igen, men det löste sig ganska smidigt trots allt. Efter blodprovstagning så tog vi oss till apoteket för att beställa  medicin samt hämta ut lite beställda saker till Axel som kommit medans vi varit i Lund. Detta var inte alls så enkelt som det låter och den stackars apotekarkvinnan fúnderade nog ett tag på vad fan hon hade för yrke egentligen. Efter att ha scannat in hälften av alla saker för tredje gången på grund av massa strul så sa hon: det känns ju som man jobbar på maxi.

Men en timme från ankomst till apoteket så var vi åter på väg hem.

Sen så var det lunch för familjen och idag åt vi alla fettfri kost. Sen somnade Axel gott men vaknade redan efter 45 minuter vilket ledde till att jag gick upp och la mig bredvid honom i vår säng istället och vi sov båda i 2 timmar till......nice!

När vi vaknat så hade vi fått besök av gammelmormor och gammelmorfarn, kaffe och trevligt samtal samt mottagande av lagad mat.... gott gott!

Kvällen närmade sig och vi väntade fortfarande på svar från sjukhuset om huruvida vi skulle ge waran ikväll eller ej. Samtalet kom ganska snart och idag visade pk:t 5,6 och därmed för högt så inget waran ikväll. Verkar vara riktigt svårt att ställa in det där.

Kvällen efter att Axel somnat har gått åt till att pula med bloggen, hoppas ni inte tycker den blivit fulare i alla fall!

/bloggpappan

2 kommentarer:

 1. Hej finaste familjen!!

  Hoppas det löser sig för er. Så ni kan vara hemma båda två medans Axel bus kryar på sig. Det är ni såååååå värda!!

  Saknar er här uppe!! Om ni vill ha en semester trip lite längre fram i år så är ni såååååå välkomna att komma och bo hos oss i vår nya lägenhet. Vi bor precis vid stranden också, så Axel kommer kunna bada varje dag!!

  Massa kramar till hela familjen!!
  Jocke hälsar också, krya på dig Axel!

  SvaraRadera
 2. Manga halsningar fran thailand ocksa!
  Kyss pa er!
  You know who!!?

  SvaraRadera