måndag 13 februari 2012

Jag skulle aldrig skrivit det!

Igår bredde jag på extra i blogginlägget och skrev hur bra allt hade flutit på och att vi var glada att vara hemma så snabbt från sjukhuset!

Redan idag är vi tillbaka, förhoppningsvis bara för en natt!

Det var nämligen så att det prov vi lämnade på vårdcentralen var så lågt så att det faktiskt var riktig fara för att det skulle kunna bildas proppar! Vid halv fem ringde doktorn och beordrade oss till inläggning. En timme senare så var vi på plats och ytterligare lite senare så hade han fått en spruta fragmin, ett annat sorts blodförtunnande.

Det ska dock tilläggas att Axel känner inte av detta över huvud taget utan har idag varit ett av världens piggaste och gladaste barn! Så glad att han sov ända till halv åtta! Bara en sån grej! Sen blev det en snabblur på 45 minuter för honom och det löste han dagen på. Pigg, piggare, Axel!

Annars så har dagen varit bra! Besöket på vårdcentralen tig extra lång tid idag för det byggdes om men under den timme vi spenderade där så han Axel charma alla väntande pensionärer och göra deras väntan lite mindre dryg. Två tillfällen har vi varit ute, snowraceråkning och en promenad. Medicinerna fungerar allt bättre att ge och tur är det för på onsdag börjar bloggmamman jobba!

Nu är det fokus på den godispåse jag köpt för att trösta oss!

/bloggpappan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar